Ips takıntim var desemJames Donkey 27 inç 144 Hz kullanıyorum sıfır sıkıntı yeni diye insanlar pek tercih etmiyor ama çok iyi blr cihaz
İndirimde çünkü.Monitöre bakıyorum 165 hz fln ips panel nasıl 1400 TL olabiliyor
Da 4 sistem var alsam mı biraz daha beklesem mi bilmiyorum 10 yıllık vga li bir sistemim varİndirimde çünkü.
Alacaksan hemen al çok iyi indirim yapmışlar.Da 4 sistem var alsam mı biraz daha beklesem mi bilmiyorum 10 yıllık vga li bir sistemim var
bunu asla almayın aşırı ghosting var. aceride pek önermem şikayetçi olanlar var forumda garanti servisi falan sıkıntılı. Bana kalırsa asusvp249qgr al geç tam isteğini karşılar. tasarımı güzel kendini ispatlamıs bir firma.24” CRG5 Gaming Monitör Full HD HDMI Freesync Kavisli | SamsungTR
Derin kavisli Samsung 24" CRG5 Gaming Monitör, konsantrasyonunuzu sabit tutarak kesintisiz oyun deneyimi yaşatıyor. Daha fazlası için hemen tıklayın!shop.samsung.com
Bilemiyorum iste daha sonra da olurmuki almam da lazım aslındaAlacaksan hemen al çok iyi indirim yapmışlar.
Al hemen ciddiyim çok iyi.Bilemiyorum iste daha sonra da olurmuki almam da lazım aslında
Kendim kullanıyorum kardeşim asus vg24vq al geç karşıya efsane bir şeyMerhaba. Yeni bir monitör aldım. Lg ips panel 75hz 1ms lg24ML600M-B Modeli. Indirimden 921 liraya almıştım. Gözlerimi aşırı yoruyor. Genelde netflix ve youtube icin kullanıyorum. Arada cs go oynuyorum. Aşırı göz yoruyor. Iade edip 144hz bir monitör almayı düşünüyorum. Ne alabilirim 1500tl bandında. Teşekkürler.
Insallah bakalım daha 5 günü fln var indiriminAl hemen ciddiyim çok iyi.
Teşekkürlerbunu asla almayın aşırı ghosting var. aceride pek önermem şikayetçi olanlar var forumda garanti servisi falan sıkıntılı. Bana kalırsa asusvp249qgr al geç tam isteğini karşılar. tasarımı güzel kendini ispatlamıs bir firma.