Bu monitör nasıldır?https://www.itopya.com/msi-optix-238-g241-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-ips-freesync-gaming-monitor/ en ucuz olarak başka varda pek hoşuma gitmediler
buda iyiymiş bu aradaBu monitör nasıldır?
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1ms 165Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben msi aldım ama acaba iptal edip bunu mu alsam?
144hz ile 165hz arasında pekk fark yok diyim gerek yok benceBu monitör nasıldır?
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1ms 165Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming Monitör - incehesap.com
Gerek yok.Bu monitör nasıldır?
165 hz olduğu için değil. Asusta adaptive sync (gsync) var. Bu özellik için iade etmeye gerek var mıdır?144hz ile 165hz arasında pekk fark yok diyim gerek yok bence
DP FreeSynce üzerinden açabilirsin165 hz olduğu için değil. Asusta adaptive sync (gsync) var. Bu özellik için iade etmeye gerek var mıdır?
MSİ da da dp kaplosu ile G-synci sorunsuz açabilir miyim?DP FreeSynce üzerinden açabilirsin
G-Sync olmasa bile FreeSynce üzerinden açarsın sistemin iyi ama ihtiyacın olacağını düşünmüyorumMSİ da da dp kaplosu ile G-synci sorunsuz açabilir miyim?
G-sync olmaz ise yırtılmalar yaşayabilir mişim? Korkuyorum bu yüzden.G-Sync olmasa bile FreeSynce üzerinden açarsın sistemin iyi ama ihtiyacın olacağını düşünmüyorum
sanmam bir sıkıntı olmazG-sync olmaz ise yırtılmalar yaşayabilir mişim? Korkuyorum bu yüzden.