O modelin Pivot olmayanını almaya düşündüm ama nerdeyse 2 kat fark var o kadar paraya çıkmam zor.Mprt yerine gtg bir monitör alman daha iyi olur. Bütçede 14 bantlarına çıkarsan VG27AQML1A modeline bakabilirsiniz sağlam bir monitör.
Bütçe nedir?O modelin Pivot olmayanını almaya düşündüm ama nerdeyse 2 kat fark var o kadar paraya çıkmam zor.
7-10k arasıBütçe nedir?
7-10k arası
Diğer forumda da bunu önerdiler, araştırdım hoşuma gitti baya kalite bir ürün ama VA panel olması bir düşündürüyor. Eğer sende oyunlarda hiç netlik sorunu yaşadın mı? Birde bir siteyi aşşağı kaydırırken yazıların renginin kayması gibi bir sorun varmış VA panellerde onu yaşadın mı?kavlisli olması sorun olmaz dersen bu monitörü öneririm normalde va panel olduğu için önyargılıydım ama renk kalitesi güzel bir monitör ve 240 hz bunu öneririm.![]()
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben kullanmadım hocam normalde va panel olduğu için önermiyordum ama renk kalitesi güzelmiş + olarak 240 hz bide alabilirsin.Diğer forumda da bunu önerdiler, araştırdım hoşuma gitti baya kalite bir ürün ama VA panel olması bir düşündürüyor. Eğer sende oyunlarda hiç netlik sorunu yaşadın mı? Birde bir siteyi aşşağı kaydırırken yazıların renginin kayması gibi bir sorun varmış VA panellerde onu yaşadın mı?
Evet renkleri çok iyi, incelemeleri de güzel fakat VA olması çok düşündürüyor.Ben kullanmadım hocam normalde va panel olduğu için önermiyordum ama renk kalitesi güzelmiş + olarak 240 hz bide alabilirsin.
Dediğin monitör bende var 10 üzerinden rahat 9 veririm. Renkleri olsun parlaklığı olsun her şeyi gayet güzel. Pivot olmasını saymıyorum bile o ayrı bi güzel. Verdiğin fiyata aldığın özellikler fazla fazla var zaten.7800XT için 2k monitör arıyorum. Aklımda Viewsonic VX2780J-2K var ama 1ms GtG değil 1ms MPRT olması düşündürüyor, Rekabetçi oyunlarda 1ms MPRT sorun yaratır mı? Başka bir monitör öneriniz var mı?
alınmaz hocam. dediğim gibi va panel olduğu için bende ilk başta önyargılıydım ama renk kalitesi olarak güzel bir monitör renk kalitesi olarak ips monitörlerle yarışıyor ve 240 hz oddsyey g6 alabilirsin.Evet renkleri çok iyi, incelemeleri de güzel fakat VA olması çok düşündürüyor.
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...hz-2k-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
Bu modeli buldum, bu nasıldır?
Ya bütçede onlarca güzel model var o yüzden karar vermekte zorlanıyorum sinirlenip en F/P olan ViewSonici alıcağım galibaDediğin monitör bende var 10 üzerinden rahat 9 veririm. Renkleri olsun parlaklığı olsun her şeyi gayet güzel. Pivot olmasını saymıyorum bile o ayrı bi güzel. Verdiğin fiyata aldığın özellikler fazla fazla var zaten.
Asus niye alınmaz hocam? zaten bende en çok G6ya yakınım muhtemelen G6 alırımalınmaz hocam. dediğim gibi va panel olduğu için bende ilk başta önyargılıydım ama renk kalitesi olarak güzel bir monitör renk kalitesi olarak ips monitörlerle yarışıyor ve 240 hz oddsyey g6 alabilirsin.
pahalı daha ucuza daha iyileri var hocam düzgün bir incelemesi de yok o yüzden alınmaz oddsyey g6 alabilirsin.Ya bütçede onlarca güzel model var o yüzden karar vermekte zorlanıyorum sinirlenip en F/P olan ViewSonici alıcağım galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus niye alınmaz hocam? zaten bende en çok G6ya yakınım muhtemelen G6 alırım