Neler Yeni

144hz 1ms monitör tavsiyesi. Sizce hangisi?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,912
İsim
Metehan Akyalı
Dostum senin için sıkıntı yaşatmayabilir.
Lakin şu anda 27 inçte 1080p bile alınmıyor.
Çünkü insanlar daha kaliteli bir görüntü istiyor.
24 inç üstünde 1080p terci edilmiyor.
Ben merakımdan sordum sadece. Genel bir problemmiş gibi anlatılıyor o yüzden. Eğer problem bende de varsa el atayım diye sordum.
2k versiyonunu da eşim kullanıyor 31.5" yine. Dediğiniz gibi görüntü kalitesi farkını hissettiriyor direk. Birazda bütçe meselesi tabi.
Neyse anladım hocam ben sizi, iyi forumlar dilerim, sağolun yazdığınız için.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben merakımdan sordum sadece. Genel bir problemmiş gibi anlatılıyor o yüzden. Eğer problem bende de varsa el atayım diye sordum.
2k versiyonunu da eşim kullanıyor 31.5" yine. Dediğiniz gibi görüntü kalitesi farkını hissettiriyor direk. Birazda bütçe meselesi tabi.
Neyse anladım hocam ben sizi, iyi forumlar dilerim, sağolun yazdığınız için.
Ne demek.
Sizede iyi forumlar.

EMGRANDO

80+ Bronze
Merhaba gençler. Gaming.genden modart PC aldım fakat monitör konusunda kararsız kaldım. Aklımda iki model var fakat önerilere de açığım tabii ki. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Bu mu yoksa
Bu mu?
Bütçeni 200-250 TL arttırarak (tabi bütçen varsa yoksa kusura bakma) 2k 144 hz alabilirsin va panel

Mufeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan
Artık 1080p monitör almayın.Yeni makine topluyorsanız 2 k ve ya 4 k ya yönelin.Tabi ekran karınızın minimum 5700xt ve 2070s olması iartıyla.
Tabii herkes ister 2k 4k monitör olsun sağlam sistem olsun fakat dolar kurunu göz önünde bulundurmak lazım ve herkesin bütçesinin bir olmadığını da unutmamak lazım. Belirttiğim gibi maksimum 2000 liralık 144hz beni üzmeyecek bir monitör arıyorum. 1080p monitör artık almayın gibi yorumlar gereksiz ve saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeni 200-250 TL arttırarak (tabi bütçen varsa yoksa kusura bakma) 2k 144 hz alabilirsin va panel
Önerebileceğiniz bir model varsa tercihler arasına ekleyebilirim.

EMGRANDO

80+ Bronze
Tabii herkes ister 2k 4k monitör olsun sağlam sistem olsun fakat dolar kurunu göz önünde bulundurmak lazım ve herkesin bütçesinin bir olmadığını da unutmamak lazım. Belirttiğim gibi maksimum 2000 liralık 144hz beni üzmeyecek bir monitör arıyorum. 1080p monitör artık almayın gibi yorumlar gereksiz ve saçma.

Hemen geliyor

Buyurun

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
27” 1080P bozmuyor. Yıllarca kullandım. Benim gibi elinize gamepad alıp yayılarak oynuyorsanız 70 cm mesafeden rahat kullanım için ideal.
70 cm civarı için bence de iyi olur hem büyük ekran. ama ben Vatan PC'de böyle tahmini bir 30-40 cm den seçiyodum pikselleri

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
70 cm civarı için bence de iyi olur hem büyük ekran. ama ben Vatan PC'de böyle tahmini bir 30-40 cm den seçiyodum pikselleri
Dikkatli bakarsan her mesafeden seçersin. Önemli olan genel kullanımda rahatsız edip etmediği. En kolay masaüstündeki klasör adlarındaki pikselleşmeye bakarak anlayabilirsin.

Mufeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan

sparTA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
tayfun akpınar
Aoc 24g2u monitörleri karşılaştırırken buna da bak
ıps panel düz ekran
fresync
pivot
1ms 144hz

Aoc 24g2u monitörleri karşılaştırırken buna da bak
ıps panel düz ekran
fresync
pivot
1ms 144hz
bakılabilecek bide şu var
Monster Aryond A27 V1.1

Son düzenleme:

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Merhaba gençler. Gaming.genden modart PC aldım fakat monitör konusunda kararsız kaldım. Aklımda iki model var fakat önerilere de açığım tabii ki. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Bu mu yoksa
Bu mu?
Bence bunları almak yerine aoc nın 144 hz IPS panel olanlardan alabılırsın.

onr1818

80+ Bronze
1080p Va panel , 24 inch, yükseklik ayarı(yada vesa ile montaj )yapılabilien, dp çıkışı olan hatta mümkünse curved özellikleri barındıran birisine fason ürettiren değilde doğrudan kendi işi monitör-panel üretmek olan bir markadan ben alacak olsam kriterlerim mümkün mertebe böyle olur

Top Bottom