Uğur Altun
80+ Bronze
Dahası
Fotoyu görünce aklıma konuşma geldi. Atakanla itopyada tanıştık. Kendisi ekran kartları üzerine master yapmışBu benimle alakalı değil. Herkesin kabul ettiği bir gerçek.
Kardesim kendim de aldım bence mükemmel bi monitör mouse hediyesi de var kesinlikle bakmanı öneririmMerhabalar sevgili dostlar,
1300₺ lik bütçem var ve 144hz 1ms *Curved* Monitör almak istiyorum aklımda şuan sadece bir monitör var bütçem kısıtlı olduğu için;
GamePower 23,6'' GPR24C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sizin bildiğiniz daha iyi monitör var mı?
Hahahahhaa?? ona göre yani kanka. Atakan kartımı daha oynamadım?Fotoyu görünce aklıma konuşma geldi. Atakanla itopyada tanıştık. Kendisi ekran kartları üzerine master yapmış
Vov vov vov man!!! Gerçekten kaçırılmayacak bir fırsat. Valla benim bile alasım geldiKardesim kendim de aldım bence mükemmel bi monitör mouse hediyesi de var kesinlikle bakmanı öneririm
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C24G1 ITOPYA'da.www.itopya.com
hocam belirtmiş 1300tl diyebütçe?
bütün yazıyı okumadım üşendimhocam belirtmiş 1300tl diye
aslında mouse pek hediye diyemeyız şuan aynı monitör incehesapta 1450 tl üstüne 130 tl mouse parası eklemiş itopya hediye diye satıyorhocam sen şimdi çok arada kaldın gibime geliyor üstte arkadaş aoc linkini bırakmış hediyeli onu al istersen mouse u da bedavaya getirmiş olursun
memnun kalırsın muhtemelen