Neler Yeni

144hz Curved Monitör Tavsiyesi

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
ViewSonic kullanıyorum yaklaşık 7 aydır sistem ile birlikte topladım. Gayet memnunum. Nvidia ekran kartları için G-Sync açabiliyorsun. Fakat ghosting sorunu var ama bu sorun teşkil etmiyor. Yani çok memnun kalırsınız. Araştırın tavsiye ediyorum.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Bu benimle alakalı değil. Herkesin kabul ettiği bir gerçek.
Fotoyu görünce aklıma konuşma geldi. Atakanla itopyada tanıştık. Kendisi ekran kartları üzerine master yapmış

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Merhabalar sevgili dostlar,
1300₺ lik bütçem var ve 144hz 1ms *Curved* Monitör almak istiyorum aklımda şuan sadece bir monitör var bütçem kısıtlı olduğu için;

Sizin bildiğiniz daha iyi monitör var mı?
Kardesim kendim de aldım bence mükemmel bi monitör mouse hediyesi de var kesinlikle bakmanı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Muhammed Çevik
Fotoyu görünce aklıma konuşma geldi. Atakanla itopyada tanıştık. Kendisi ekran kartları üzerine master yapmış
Hahahahhaa?? ona göre yani kanka. Atakan kartımı daha oynamadım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Muhammed Çevik
Kardesim kendim de aldım bence mükemmel bi monitör mouse hediyesi de var kesinlikle bakmanı öneririm
Vov vov vov man!!! Gerçekten kaçırılmayacak bir fırsat. Valla benim bile alasım geldi

hocam sen şimdi çok arada kaldın gibime geliyor üstte arkadaş aoc linkini bırakmış hediyeli onu al istersen mouse u da bedavaya getirmiş olursun :D
memnun kalırsın muhtemelen

Kopya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mücahit
aoc 24g21 e bakabilirsin bide onun curved olmayan modeli var ips panel onu kullanmaktayım ve memnunum

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Samsung LC24FG73FQMXUF 23.5" 1ms bu monitörü alabilirsiniz.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
bütçe?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
serhat altundişli
hocam sen şimdi çok arada kaldın gibime geliyor üstte arkadaş aoc linkini bırakmış hediyeli onu al istersen mouse u da bedavaya getirmiş olursun :D
memnun kalırsın muhtemelen
aslında mouse pek hediye diyemeyız şuan aynı monitör incehesapta 1450 tl üstüne 130 tl mouse parası eklemiş itopya hediye diye satıyor :D

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
senin atığın monitör gayet yeterli 1ms 144hz özelliklerine sahip bir monitör alırsan mutlaka içinde samsung va panele de göz atabilirsin ama
donanım arşivinin en son çektiği videoda gamebooster markasına deinmişti bence gamebooster markasınada göz atmalısın ?

Top Bottom