Viewsonic düşünüyorsa geçmiş olsunBir gün önce mükemmel indirim vardı 1480 TL'ye geliyordu geçmiş olsun
NedenViewsonic düşünüyorsa geçmiş olsun
Çok büyük indirim vardı. Süresi geçtiNeden
Ha o anlamda pardonÇok büyük indirim vardı. Süresi geçti
Viewsonic düşünüyorsa geçmiş olsun
Güzel monitör. Abdullah abi bunun videosunu çekmişti. 1.500₺ fiyatı vardı. Ben o zaman almıştım. Memnunum tavsiye ederim. Bana göre tek üzüldüğüm yanı maalesef aşağı yukarı özelliği yok. Bu sizi üzer mi bilemem.
bunu almayı düşünüyorum nasıldır sizce?
hmm boyu ideal gibi ama düşünmek lazım ya sadece oyun oynamıyorum yatarak film felan da izliyorum bunu söylediğin iyi oldu.Güzel monitör. Abdullah abi bunun videosunu çekmişti. 1.500₺ fiyatı vardı. Ben o zaman almıştım. Memnunum tavsiye ederim. Bana göre tek üzüldüğüm yanı maalesef aşağı yukarı özelliği yok. Bu sizi üzer mi bilemem.
Evet boyu ideal. Fiyatına göre yinede iyi fakat oyun oynamıyacaksanız önermem açıkçası. 144hz olan pmod destekleyen bir monitör alın derim.hmm boyu ideal gibi ama düşünmek lazım ya sadece oyun oynamıyorum yatarak film felan da izliyorum bunu söylediğin iyi oldu.
Hp X24IH 23.8″ 144Hz 1ms (Hdmı+Display) Full Hd IPS Monitör
En tutarlı renkleri üretmesi için üretilen 23,8″ diyagonal monitörle gerçeğe yakın kalitede aksiyonla dolu bir oyun deneyimi yaşayın. Artık IPS paneli sayesinde muhteşem görüntülerin ve ultra geniş…www.gaming.gen.tr
Msı olan sizce nasılHp X24IH 23.8″ 144Hz 1ms (Hdmı+Display) Full Hd IPS Monitör
En tutarlı renkleri üretmesi için üretilen 23,8″ diyagonal monitörle gerçeğe yakın kalitede aksiyonla dolu bir oyun deneyimi yaşayın. Artık IPS paneli sayesinde muhteşem görüntülerin ve ultra geniş…www.gaming.gen.trMSI Optix G24C6 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G24C6 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G24C6 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.805,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com