Gerek yok kral 144'ten devam bence.Monitör üm bu sizce yapmalımıyım ve ya yapabilir miyim bu monitöre
Yeni monitörlerde olmuyor diye biliyorum ben denemiştim 145 oldu maxMonitör üm bu sizce yapmalımıyım ve ya yapabilir miyim bu monitöre
Monitör oc sağlıklı olmaz monitörde kalıcı hasar verme ihtimalin yüksek 144 165 farkını anlayan babayiğit var mı bilmiyorum ben anlamıyorum ben senin yerinde olsam dokunmazdım.Monitör üm bu sizce yapmalımıyım ve ya yapabilir miyim bu monitöre
Eğer fabrika çıkış 165hz ise ve sen 165hzde kullanırsan sorun olmaz.Fabrika çıkışlı OC'li monitörlerde sorun olur mu beyler?
Rastladın mı bilmiyorum fakat TPP tarzı oyunlarda FPS'i düşük olan oyuncuların karakterleri sadece net gözlerin farkedeceği şekilde titreşimli ve ileri geri şeklinde hareket etmeler olur örneğin 20 FPS bir oyuncudaki o titreşimi düşünün 20 FPS bir oyuncunun yaptığı hareketler sizin gözünüze ne kadar batarsa o derecede bi değişiklik olacaktır ama dediğim gibi 1. değil 2.kişi tarafından izlenen 20 FPS oyuncu.Monitör üm bu sizce yapmalımıyım ve ya yapabilir miyim bu monitöre
Çok çok dikkatli bakınca az da olsa fark edilebiliyor fakat kesinlikle OC yapmaya değecek kadar değil tabii kiMonitör oc sağlıklı olmaz monitörde kalıcı hasar verme ihtimalin yüksek 144 165 farkını anlayan babayiğit var mı bilmiyorum ben anlamıyorum ben senin yerinde olsam dokunmazdım.
Olmaz.Fabrika çıkışlı OC'li monitörlerde sorun olur mu beyler?