Neler Yeni

145K KM'de Reno Kadjar alınır mı?

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Berkay Solak
1.050M fiyat ile kazası-hatası olmayan 2017 model otomatik kadjar alınır mı? Araba İcon paket ve her şeyiyle içime sinmiş olsa da KM biraz kafamı karıştırıyor. Bu KM'de Reno motorları uzun vade de masraf çıkarma ihtimali yüksek midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Yuzarsef
bu km de kadjar adamı bayar kardom motor da büyük ihtimalle sıkıntı yaşatır sanayide yemek yersin

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Berkay Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu km de kadjar adamı bayar kardom motor da büyük ihtimalle sıkıntı yaşatır sanayide yemek yersin
Hocam şuanki de 16 model sandero 165k da henüz bir sorun çıkarmadı reno'da da bir sorun yaşatmaz diye umuyordum halbuki :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Yuzarsef
Hocam şuanki de 16 model sandero 165k da henüz bir sorun çıkarmadı reno'da da bir sorun yaşatmaz diye umuyordum halbuki :D
reno adamı üzmez fakat kadjarın motoru 145k dan sonra adamı bi tık üzme ihtimali var. fiyat olarak ne veriyorlar bilmiyorum fakat piayasanın en az 30k altında ise alınır yoksa almam şahsen ben

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Berkay Solak
reno adamı üzmez fakat kadjarın motoru 145k dan sonra adamı bi tık üzme ihtimali var. fiyat olarak ne veriyorlar bilmiyorum fakat piayasanın en az 30k altında ise alınır yoksa almam şahsen ben
Hocam normla fiyatı 1150 fakat tanıdık vasıtasıyla 1050'ye alma fırsatımız var. Araba temiz kullanılmış olduğundan içime siniyor ama dediğiniz gibi motor KM'si aklımı fena karıştırıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Yuzarsef
Hocam normla fiyatı 1150 fakat tanıdık vasıtasıyla 1050'ye alma fırsatımız var. Araba temiz kullanılmış olduğundan içime siniyor ama dediğiniz gibi motor KM'si aklımı fena karıştırıyor
100 lira fark az değil ben gözüm kapalı alırıdm 4mınoğlu ekspertize götürmediğin sürece expertiz de de sıkıntı yoksa alınır. masrafını da katıyorum içine motorda sıkıntı olsa bile max 80 kağıt verirsin yine kâr kârdır karodm

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Berkay Solak
Motor 1.5 dci ise hiç bir şey olmaz o motor ölümsüz 145k o motor için çerez
Evet hocam 1.5 motor
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 lira fark az değil ben gözüm kapalı alırıdm 4mınoğlu ekspertize götürmediğin sürece expertiz de de sıkıntı yoksa alınır. masrafını da katıyorum içine motorda sıkıntı olsa bile max 80 kağıt verirsin yine kâr kârdır karodm
Eyvallah hocam kararsızlıklarımı geçirirsem kardayım diye umuyorum :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Yuzarsef

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Berkay Solak
kadjar da çerez olmuyor agam mekaniği farklı ama dediğin gibi 1.5 ise yine çerez sayılır

1.5 yazmışsın o zaman np kardom expertizden de sıkıntısız geçerse hayırlı olsun şimdiden
Eyvallah hocam sağlam bir exper ile işin içinden çıkarım diye umuyorum. Bu kadjarın motor muhabbeti nedir hocam neden diğer renolardan ayrılıyor bilmediğimden soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Yuzarsef
Eyvallah hocam sağlam bir exper ile işin içinden çıkarım diye umuyorum. Bu kadjarın motor muhabbeti nedir hocam neden diğer renolardan ayrılıyor bilmediğimden soruyorum
edc ve x-tronic cvt şanzıman farkı var kardom ağır araç ve yakıtı içtiği için motor muhabbeti buradan geliyor ve 1.5 motor gövdeye hafif kalıyor tork açısından suv tipi araç olduğu için ondan

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Berkay Solak
edc ve x-tronic cvt şanzıman farkı var kardom ağır araç ve yakıtı içtiği için motor muhabbeti buradan geliyor ve 1.5 motor gövdeye hafif kalıyor tork açısından suv tipi araç olduğu için ondan
Anladım hocam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,404
Üyeler
170,540
Son üye
muharremfearr
Top Bottom