Neler Yeni

14900k MSİ Z790Carbon Wifi DDR5 7200 CL34Oyunlar bir süre sonra kapaniyor

TYRANN38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cebrail Kecik
Selam herkese şuan sistemimde olan hata baya can sıkıcı mesela LoL gibi oyunlarda kendisini kapatıp geri aciyor aniden ama Ghost of Tsushima(kingdom deliverance)gibi oyunlar kapanıyor ve yeniden kendim acmam gerekiyor ve hata vermiyor hic bir şekilde, RAMların birtanesini cikardıktan sonra düzelmedi ama daha gec kapanmaya başladı sizce sorum nerde olabilir umarım yardımcı olursunuz

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Onur
Selam herkese şuan sistemimde olan hata baya can sıkıcı mesela LoL gibi oyunlarda kendisini kapatıp geri aciyor aniden ama Ghost of Tsushima(kingdom deliverance)gibi oyunlar kapanıyor ve yeniden kendim acmam gerekiyor ve hata vermiyor hic bir şekilde, RAMların birtanesini cikardıktan sonra düzelmedi ama daha gec kapanmaya başladı sizce sorum nerde olabilir umarım yardımcı olursunuz
memtesti yapmalısın, afterburner ile ekran kartına sonra işlemci sıcaklıklarını incelemesin. hdtuner ile disk testi yapmalısın.

YazılımKafa

80+ Gold
banada aynısı oldu. memtest 86 ile ram testi yaptım ve ram ler sorunlu çıktı. sende o testi yap muhtemelen sendede aynı sorun var

Top Bottom