Öneri 14K Kamerası iyi Android Telefon

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
543
Bütçe
14000
Öncelikle 14bin benim bütçem içi son sınır o yüzden en fazla 13 lerde olsa güzel olur.
Telefonun gereksinimleri:
-Minimum 12GB RAM
-Minimum 256GB Depolama
-Eski Flagshipler de önerilebilir
-İkinci el de olabilir ama ben düzgün bir şey bulamıyorum ya çizik var ya ekran kırık yok kamera çalışmıyor yok direnç kayıtlı güncellenmiyor kafayı sıyırtıyor bu
Aklıma gelen modeller:
S20 Ultra
Mi 11 Ultra
İkinci el işi çok sıkıntılı be önerecekseniz sağlam bir şey olsun yok "çiziği var arkada kocaman" gibi durumlar olmasın açıklamada zahmet oldu :3
@şahin doğan @ThetaEpic ÖZÜR DİLERİM RAHATSIZ ETTİM AMA iki saattir ARALIKSIZ araştırıyorum kafayı sıyıracağım be hiç bir şey bulamadım ya arkası kırık ya kamera gitmiş ya direnç kaydı ve güncellenemez hepsi böyle bildiğiniz birisi varsa söylersiniz kusura bakmayın :/

Hangi ildesin biraz bakayım.

0 olarak a35 falan var başka bir şey de yok. Rami 8gb olsa olmaz mı?

Öncelikle 14bin benim bütçem içi son sınır o yüzden en fazla 13 lerde olsa güzel olur.
-Minimum 12GB RAM
-Minimum 256GB Depolama
-İkinci el de olabilir ama ben düzgün bir şey bulamıyorum ya çizik var ya ekran kırık yok kamera çalışmıyor yok direnç kayıtlı güncellenmiyor kafayı sıyırtıyor bu
Aklıma gelen modeller:
S20 Ultra
Mi 11 Ultra
İkinci el işi çok sıkıntılı be önerecekseniz sağlam bir şey olsun yok "çiziği var arkada kocaman" gibi durumlar olmasın açıklamada zahmet oldu :3
@şahin doğan @ThetaEpic ÖZÜR DİLERİM RAHATSIZ ETTİM AMA iki saattir ARALIKSIZ araştırıyorum kafayı sıyıracağım be hiç bir şey bulamadım ya arkası kırık ya kamera gitmiş ya direnç kaydı ve güncellenemez hepsi böyle bildiğiniz birisi varsa söylersiniz kusura bakmayın :/
İkinci el temiz yurtiçi s22 bulabilirsin

-Minimum 12GB RAM
-Minimum 256GB Depolama
Aklıma gelen modeller:
S20 Ultra
Mi 11 Ultra
Şuna isterseniz göz atın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-Minimum 12GB RAM
-Minimum 256GB Depolama
Aklıma gelen modeller:
S20 Ultra
Mi 11 Ultra
Şunada bakabilirsiniz hocam Camondo serileri genelde kamera odaklı işlemci ortalama olur. Sıfır cihaz.

Ekler

• Screenshot_2025-06-16-21-44-04-252_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-16-21-44-04-252_com.android.chrome.webp
    61.4 KB · Hit: 14
  • Screenshot_2025-06-16-21-51-54-416_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-16-21-51-54-416_com.android.chrome.webp
    54.7 KB · Hit: 14
Son düzenleme:
Şuna isterseniz göz atın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunada bakabilirsiniz hocam Camondo serileri genelde kamera odaklı işlemci ortalama olur. Sıfır cihaz.
Tekno camon %11 indirimle 10.800 lira. Yanına da güzel bir kulaklık çekebilirsiniz hocam.

Tekno camon %11 indirimle 10.800 lira. Yanına da güzel bir kulaklık çekebilirsiniz hocam.
Hocam tekno camon dxomarkda 138 puan 13T Pro 131,fakat işlemcide fark var işlemcide fark var 13T Pro daha güçlü. 13T Pro 2023 de Techno Camon 2025 de çıktığı için daha güncel

Arkadaşın attığı gibi temiz 13t pro bulabiliyorsan tadindan yenmez. Suan o telefondan yazıyorum memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri