Neler Yeni

14t pro mu yoksa 14 pro max mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Luffy
Selamlar beni 3 yıl oyun konusunda üzmeyecek kamerasıda ortalamanın üstünde ama ahım şahımda olmayan bir telefon alacağım sizce 6/256 iphone 14 pro max mi almalıyım yoksa 12/1TB xiaomi 14t pro mu almalıyım oyunlarda 14t pro çok ısınır yada fps dalgalanması yaşar mıyım iphone alırdam artıları ne olur 14t pro alırsam artıları ne olur çok ağır oyunlar oynayan birisiyim

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
uzun süreli kullanımlarda asla xiaomi önermem hatta direkt çin malı önermem uzun süreli kullanımlarda.

AhmetYSF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
AhmetYSF
Bende 14t pro var çok oyun oynamam ama bence 14t pro al

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Musa Topçu
14 pro max in şu avantajı var adamlar telefona özel optimizasyon yaptırıyor

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
aldatmasın sonuçlar uzun süreli kullanımda üzer çünkü çin malı telefonlar drag araçları gibi ilk kullanımlarda iyidir sonra dağılmaya başlar bir kaç kullanımda bunda süre biraz daha uzun sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Luffy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aldatmasın sonuçlar uzun süreli kullanımda üzer çünkü çin malı telefonlar drag araçları gibi ilk kullanımlarda iyidir sonra dağılmaya başlar bir kaç kullanımda bunda süre biraz daha uzun sadece.
iphone 14 pro max in güncellemesi 2027 eylül ayında bitiyor yani 3 yıla yakın bir süre ondan sonra o günün en güncel iphone yi alırım optimizasyonu iyi ve oyunlarda en stabil fps veren ios cihazlardır diye biliyorum iphone den devam etsem sence stabil fps alabilir miyim 3 yıla yakın beni idare eder mi 14 pro max

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
iphone 14 pro max in güncellemesi 2027 eylül ayında bitiyor yani 3 yıla yakın bir süre ondan sonra o günün en güncel iphone yi alırım optimizasyonu iyi ve oyunlarda en stabil fps veren ios cihazlardır diye biliyorum iphone den devam etsem sence stabil fps alabilir miyim 3 yıla yakın beni idare eder mi 14 pro max
iphone 6s bile hala kullanılabilir durumda snapchat falan açıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,303
Üyeler
163,139
Son üye
Cankaut
Top Bottom