Hocam bence kesinlikle değer. 14t pro nun s24 den geri düşeceği 2 şey var biri ön kamera diğeri belki yazılım stabilite si. Şunu unutmayın hocam muhtemelen 14t pro kaçak ve imei atılmış şekilde verincek sana ve imei iyi bir yerde atılmadıysa sıkıntılı olabiliyor.elimde 256gb s24 var yd takas edeceğim telefon iste 14t pro 1tb sizce kafa kafaya takas mantıklı mıdır?
imei vs atılmamış 1 aylık cihaz kamera beni korkutuyor açıkçasıHocam bence kesinlikle değer. 14t pro nun s24 den geri düşeceği 2 şey var biri ön kamera diğeri belki yazılım stabilite si. Şunu unutmayın hocam muhtemelen 14t pro kaçak ve imei atılmış şekilde verincek sana ve imei iyi bir yerde atılmadıysa sıkıntılı olabiliyor.
Kamera sizi neden korkutuyorki hocam? Arka ana kamerası ve telefoto lensi daha iyi s24 den sadece geniş acısı azıcık daha kötü. Kamera yazılımda fena değil hocam.imei vs atılmamış 1 aylık cihaz kamera beni korkutuyor açıkçası
sosyal medyaya video yükleyen biriyim o yüzden korkutuyorKamera sizi neden korkutuyorki hocam? Arka ana kamerası ve telefoto lensi daha iyi s24 den sadece geniş acısı azıcık daha kötü. Kamera yazılımda fena değil hocam.
Sizin için büyük bir sorun olabilir hocam çünkü instagram sadece apple ve Samsungu destekliyor maalesef. S24 kalmak için büyük bir etken bu maalesef.sosyal medyaya video yükleyen biriyim o yüzden korkutuyor
ayrıca iphone cihazım var aslında resimleri ona aktarıp iphoneden story atsanSizin için büyük bir sorun olabilir hocam çünkü instagram sadece apple ve Samsungu destekliyor maalesef. S24 kalmak için büyük bir etken bu maalesef.
O olur işte.ayrıca iphone cihazım var aslında resimleri ona aktarıp iphoneden story atsan
Sürüm değilde imeileri e devletin sitesinden kontrol ederseniz iyi olur hocam. En güncel sürüm bu arada bu.sürümde vs sorun varmı xiaomiden pek anlamıyorum
hayırlı olsunşuan aldım hocam baya akıcı kamera falan süper