ısınma sorunu :/ yok hocam almıyım saolunBerbat batarya ve ısınma sorun değilse S21 FE.
samsung s22 nasıldır hocamsamsung galaxy a52s iyi bir telefon bu bütçeyle xiaomiye girmeni önermem
ikinci el temiz iphone 10-11 lere bakabilirsin
S21 Fe'den daha beter :dsamsung s22 nasıldır hocam
karşılaştırmaya burdan detaylı olarak bakabilirsin şahsen benim fikrim f/p olarak a52s'tir ama araştırmanı öneriyorumsamsung s22 nasıldır hocam
Şu A52S'i önerip durma. Alınmaz.karşılaştırmaya burdan detaylı olarak bakabilirsin şahsen benim fikrim f/p olarak a52s'tir ama araştırmanı öneriyorum
İkinci el temiz iPhone 12.Hocam şuan da Samsung A21s 64GB telefon kullanıyorum telefonu alalı 3 yıl oldu ve kasmaya başladı değiştirmeyi düşünüyorum yeni telefon önerir misiniz kasmayacak ve kamerası iyi olan bütçem 15K duruma göre 18K ya da çıkabilirim
+1Şu A52S'i önerip durma. Alınmaz.
haklısıns22 özellik olarak daha ön planda sanki hocam
Şarjı 1 bardak sudan daha hızlı gidiyor. Beni dinlerseniz ikinci el tertemiz iPhone 12 bakın. @Jtitaofs22 özellik olarak daha ön planda sanki hocam
Hocam bu bütçede sıfır alacağınız telefon ikinci elden çok çok daha kötü olur. Ayrıca bir tarafta iPhone 12 bir tarafta Samsung.2.el pek tercihim değil hocam güvenemiyorum