sorunlu muNormalde aynı fikirdeydim.
Biraz araştırınca, telefondan gittikçe soğudum
İsterseniz getmobil veya easycep gibi uygulamalardan s21 fe bakabilirsiniz. 3-4 arkadaşım satın aldı ve 1 yıldır sorunsuz kullanıyorlar telefonlarınıBütçemi aşıyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek bir model alacak olsan hangisi olurdu?
A50 modelini kardeşim yaklaşık 5 senedir kullanıyor, ekran tertemiz. Yanık vs hiç yok. A55 kullanıyorum, 1 sene oldu alalı bir problem yok.Herkese selam.
Öncelikle bütçem 8-12-15k civarı.
Çok uzun süredir Xiaomi redmi note 7 64gb kullanıyordum.
Düşüncem: Benim telefonun ekranı ips panel.
Amoled ekranlardaki ekran yanığı riski bana çok saçma geliyor. Bütçemdeki çoğu telefonda amoled ekran var. Aldığım telefonu çok titiz kullanırım. Amoled yanığı olursa bununla ugraşamam.
Telefon kullanım amacı:
Oyun oynamıyorum.
Ekranı gerçekten kaliteli olsun istiyorum.
Filmler ve youtube'dan videolar izliyorum.
Telefonu +5 yıl kullanacağım.
Kronik bilinen problemleri olan modelleri istemiyorum. Yazılım desteğini bir süre daha alabiliyor olmalı.
Ek bilgi: Xiaomi'nin direttiği reklamlardan bıktım. Eğer bütçeye göre zorunlu değilse xiaomi telefon almak istemiyorum.
Bütçem dahilinde a35 alabiliyorum sadece.A50 modelini kardeşim yaklaşık 5 senedir kullanıyor, ekran tertemiz. Yanık vs hiç yok. A55 kullanıyorum, 1 sene oldu alalı bir problem yok
Şarj süresi sizin için önemliyse bilemem ama ben amoled ekrandan yana çok memnunum. Zaten Samsung'un panellerinin kalitesi de açıkça ortada. Tercih sizin.Bütçem dahilinde a35 alabiliyorum sadece.
Açıkçası değer mi değmez mi bunu pek anlayamadım. Telefona bakınca çok yavaş şarj olduğunu gördüm. Samsung sanki bilerek yapmamış gibi.
hocam A35 iyi güncel cihaz fakat fikriniz değişirse Nothing Phone 1 düşünebilirsiniz. Bu aralıkta sistemsel olarak gelmiş geçmiş en büyük Nothing OS güncellemesi gelecek cihaza. Ondan sonra büyük güncellemeler almayacak diye biliyorum ama güvenlik güncellemeleri devam edecek.Bütçem dahilinde a35 alabiliyorum sadece.
Açıkçası değer mi değmez mi bunu pek anlayamadım. Telefona bakınca çok yavaş şarj olduğunu gördüm. Samsung sanki bilerek yapmamış gibi.
Amoledi dert etmeyin babamin 10 yillik galaxy A5-i amoled ekraninda bir tek sorun bile yok. Ben A55 kullaniyorum ekrani guzel ama ekranda dusuk parlaklikta kaydirirken bulaniklasma sorunu var onu aklinizda bulundurun. Yerinizde olsam A54 alirdim A35-den daha iyi bir cihaz kamera olarak. Ekran olarakta daha iyiHerkese selam.
Öncelikle bütçem 8-12-15k civarı.
Çok uzun süredir Xiaomi redmi note 7 64gb kullanıyordum.
Düşüncem: Benim telefonun ekranı ips panel.
Amoled ekranlardaki ekran yanığı riski bana çok saçma geliyor. Bütçemdeki çoğu telefonda amoled ekran var. Aldığım telefonu çok titiz kullanırım. Amoled yanığı olursa bununla ugraşamam.
Telefon kullanım amacı:
Oyun oynamıyorum.
Ekranı gerçekten kaliteli olsun istiyorum.
Filmler ve youtube'dan videolar izliyorum.
Telefonu +5 yıl kullanacağım.
Kronik bilinen problemleri olan modelleri istemiyorum. Yazılım desteğini bir süre daha alabiliyor olmalı.
Ek bilgi: Xiaomi'nin direttiği reklamlardan bıktım. Eğer bütçeye göre zorunlu değilse xiaomi telefon almak istemiyorum.