Neler Yeni

Telefon önerisine ihtiyacım var bilgisi olan yazarsa sevinirim

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Arkadaşlar ben huawei marka telefon kullanıyorum artık bu telefonda gerek play store gerek app store vb. olmaması(telefonu mediamarkt tan aldım araştırmadan ve adam app galery (huawei nin indirme merkezi)nin bu kadar yetersiz olduğunu söylemedi iphone 11 den iyi demişti, kandım) ve sürekli ekranın rastgele bazı noktalara basması nedeniyle bıktım. Google maps bile yok telefonda. Uzun lafın kısası telefon almak istiyorum ve bu telefonun bana herhangi bir sorun çıkarmasını istemiyorum akıcı olsun, iyi foto çeksin ..(herkes telefonunda ne olmasını istiyorsa)100x zooma felan gerek yok. Güzel telefon önerilerinizi bekliyorum bütçe konusunda da telefonun fiyatı 60k yı geçmezse hoş olur. Ya da yakın zamanda çıkacak olan iyi bir telefon varsa onu mu bekleyeyim. İphone,samsung,redmi ...marka olabilir ama lütfen içinde adam akıllı bir indirme uygulaması felan olsun! Düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
S24 ultra daha iyisini bulamazsın

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
güvenlik vb olaylarından dolayı apple alternatifini düşünmek gerekir mi yoksa az çok güvenlik konusunda da benzerler mi?
eğer telefona google play harici apk dosyası kurmuyorsan zaten kolay kolay bi güvenlik problemi yaşamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf G
Herkese çok teşekkürler cevaplar için. Konuyu kapatmam gerekiyor mu yoksa devam mı edecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,644
Üyeler
159,653
Son üye
Quaaa
Top Bottom