Neler Yeni

15.000 TL Gaming Laptop Önerisi

cssbcq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batuhan Coşkun
Bütçe
15000
İkisinin arasında kaldım, HP ekran kartı konusunda daha iyi olsa da 60hz yenileme hızına sahip. ASUS ise 144hz.
ASUS'un sanırım işlemcisi daha iyi iken HP'nin de ekran kartı daha iyi. Birbirlerini dengeliyor gibiler ama HP fiyat olarak daha üstte ve ASUS görünüşe pek önem vermesem de daha güzel gözüküyor.
Bu fiyat civarındaki tavsiyelere açığım. İki bilgisayar arasından da seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe konusunda pek problemim yok ama pek masraf yapmak istemediğim için 15.000 TL civarında olmasını istiyorum. Karne indirimlerinden dolayı çoğu bilgisayar da indirime girmiş, kampanyalı aynı fiyatlarda güzel bir bilgisayar öneriniz varsa farklı bir bilgisayara da bakabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
İkisinin arasında kaldım, HP ekran kartı konusunda daha iyi olsa da 60hz yenileme hızına sahip. ASUS ise 144hz.
ASUS'un sanırım işlemcisi daha iyi iken HP'nin de ekran kartı daha iyi. Birbirlerini dengeliyor gibiler ama HP fiyat olarak daha üstte ve ASUS görünüşe pek önem vermesem de daha güzel gözüküyor.
Bu fiyat civarındaki tavsiyelere açığım. İki bilgisayar arasından da seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe konusunda pek problemim yok ama pek masraf yapmak istemediğim için 15.000 TL civarında olmasını istiyorum.
15.000 TL verip 60hz lik fhd ekran li leptop almam şahsen sana de tavsiye etmem

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Arda
15.000 TL verip 60hz lik fhd ekran li leptop almam şahsen sana de tavsiye etmem
Bu bütçelerde 144Hz bulunabilirse süper olur. Yüksek özellikli bir bilgisayar da 60Hz ye sahip bir bilgisayar almanın pek bir mantığı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
Bu fiyat civarındaki tavsiyelere açığım. İki bilgisayar arasından da seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe konusunda pek problemim yok ama pek masraf yapmak istemediğim için 15.000 TL civarında olmasını istiyorum. Karne indirimlerinden dolayı çoğu bilgisayar da indirime girmiş, kampanyalı aynı fiyatlarda güzel bir bilgisayar öneriniz varsa farklı bir bilgisayara da bakabilirim.
Dostum 60 hz i nerede gördün bilmiyorum ama hp nin ürün açıklamasında 144 hz olduğu yazıyor tekrar bak istersen. Ayrıca ikisi arasında 1000 tl fark var. 3050 ve 3050 ti arasında 5-10 fps fark olur maksimum youtubedan oyun videoları karşılaştırmasına bakabilirsin. işlemciler arasında çok uçuk bi fark yok ama i5 11400h bi tık daha iyidir. Yani işlemciyi düşünerek alma. 5-10 fps için 1000 tl fazla vermeye değermi bunu sor kendine ona göre al. Milletinde linke tıklamadan , bilgisayara bi bakmadan yorum yaptığı ortaya çıktı çok yardımcı oluyolar maşAllah :ROFLMAO::ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...x-p-HBCV00000BDM1Y?url_src=and-product-detail 165hz 3050ti ryzen 5 5600h 15800 TL
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1191714789.html 14.500 TL 144hz 3050ti

Top Bottom