abi 2100tl ye kasa alinmaz nasil bir fantezidir buAlıntıyı görüntüle
Evet nasıl olmuş (Kasa çok pahalı o paraya değmez demeyin bu kasayı almak hayalimdi o yüzden alıyorum)
Sistem güzel fakat yanına ssd öneririm.Alıntıyı görüntüle
Evet nasıl olmuş (Kasa çok pahalı o paraya değmez demeyin bu kasayı almak hayalimdi o yüzden alıyorum)
ya arkadaşım tamam hayalinden yapma gözünü seviyim işlemcinden pahalı kasa onun haricinde James Donkey monitörlerden uzak durAlıntıyı görüntüle
(İleride daha iyi bir monitör alacağım için şimdilik bunu seçtim)
topladığın sistemdeki m2 ssd arkadaş sata ssdden bahsetmiş herhaldeSSD değil mi o ben mi yanlış biliyorum?
Hangisini seçmem daha iyi olur m2 mi sata mı?ya arkadaşım tamam hayalinden yapma gözünü seviyim işlemcinden pahalı kasa onun haricinde James Donkey monitörlerden uzak dur
Mesaj otomatik birleştirildi:
topladığın sistemdeki m2 SSD arkadaş sata ssdden bahsetmiş herhalde
valla aralarında o kadar fark yok ama paran varken günceli tercih etmen daha mantıklı olur oyun açılışlarında 1 2 saniye m2 öndeHangisini seçmem daha iyi olur m2 mi sata mı?
ve James Donkey monitör almavalla aralarında o kadar fark yok ama paran varken günceli tercih etmen daha mantıklı olur oyun açılışlarında 1 2 saniye m2 önde
ama o kasayı düşürrrrr
Bak ben sana kendi hayalim olan H500 Argb olanı öneriyim.Hangisini seçmem daha iyi olur m2 mi sata mı?
Monitörü Yükseltirim ama hayatta kasayı düşürmem Önerebilrceğin monitör var mıvalla aralarında o kadar fark yok ama paran varken günceli tercih etmen daha mantıklı olur oyun açılışlarında 1 2 saniye m2 önde
ama o kasayı düşürrrrr
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve James Donkey monitör alma
asus vg258qr ben bunu alıcamMonitörü Yükseltirim ama hayatta kasayı düşürmem Önerebilrceğin monitör var mı
Niye?Monitörü Yükseltirim ama hayatta kasayı düşürmem Önerebilrceğin monitör var mı