15-16K IPS Panel 43inç Civarı Akıllı TV Önerisi

Marginale

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,402
Kaliteli marka olursa daha sağlıklı olur, VA panel tv aldım hiç beğenmedim yanlardan vs çok beyaz duruyordu şu an ıps bakıyorum. Çok nadir zaten ıps ürün bulmak zor üstüne olan yerlerde pazar yerlerinde ki 'Çok GüvenilirimBilişim' gibi isimli satıcılar olduğu için onlardan almaya güvenemedim. 43-50İNÇ arası okeydir.

Kaliteli marka olursa daha sağlıklı olur, VA panel tv aldım hiç beğenmedim yanlardan vs çok beyaz duruyordu şu an ıps bakıyorum.
Işık sızması'nın panelle alakası yok,o üreticinin ürünü iyi kaplaması, üreyim kalitesi ile alakalı. IPS panelde daha çok yaşama ihtimalin var. Yüksek İnçlerde VA daha iyi.

Işık sızması'nın panelle alakası yok,o üreticinin ürünü iyi kaplaması, üreyim kalitesi ile alakalı. IPS panelde daha çok yaşama ihtimalin var. Yüksek İnçlerde VA daha iyi.
Hayır ışık sızmasından bahsetmiyorum doğru kontrast için va da direkt karşıdan bakman gerekiyor bir adım yana geçsem tv beyazlamaya başlıyordu renk olarak. Işık sızması hiç yoktu zaten ama bahsettiğim şey benim için en önemli durum olduğu için en azından yandan bakınca rengi stabil kalan bir va panel bakıyorum veya ıps. Next'in 43 inçliğini almıştım şahsen hızı vs tatmin edici ama dediğim durumunu sevmedim ve ürün zaten defoluydu iade ettim. Şimdi daha üst bir bütçe ile arıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,517
Üyeler
190,589
Son üye
LordSinyor
Geri