2. El ip 12/11 pro/pmYeni tlefon almayı düşünüyorum 15-20 arası bütçem var
s23feYeni tlefon almayı düşünüyorum 15-20 arası bütçem var
Aga yapma be iphone alınmaz bence2. El ip 12/11 pro/pm
gerçekten güzel telefonlar önerilmiş bende bi öneri yapıyım eğer hem kamera hemde genel olarak oyun isterseniz içindeki oyunlar iğçin çok güzel bi işlemciye sahip olan samsung s22 ye bakabilirsiniz @Mehmet Yılmaz sizce hocam?Yeni tlefon almayı düşünüyorum 15-20 arası bütçem var
Onda da batarya zayıf. Onu alacağıma S23 FE alırım en azından.gerçekten güzel telefonlar önerilmiş bende bi öneri yapıyım eğer hem kamera hemde genel olarak oyun isterseniz içindeki oyunlar iğçin çok güzel bi işlemciye sahip olan samsung s22 ye bakabilirsiniz @Mehmet Yılmaz sizce hocam?
doğru diyorsunuz ama malum malesef exsonyy işlemcilerde oyunlarda snapdragon kadar iyi iş çıkaramıyor o yüzden en azından hem kamera hem oyun içinse önerdim yokse s23 fe daha mantıklı bi seçenekde olabilir hatta öyleOnda da batarya zayıf. Onu alacağıma S23 FE alırım en azından.
Neden alınmasın konu sahibi büyük telefon sevmiyorsa alabilir ben mini ye geçmeyi düşünüyorum hattaAga yapma be iphone alınmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amacın kamera değilse poco f6 al bir canavar kendisi
İphone bi tık geri kalıyor o fiyatlara hem sıfır alabilmek varken 2.ele yönelmek olmaz gibiNeden alınmasın konu sahibi büyük telefon sevmiyorsa alabilir ben mini ye geçmeyi düşünüyorum hatta
hocam derdim oyun ya da kamera değil sadece telefonun akıcı olmasını ve uzun dayanmasını istiyorum. Oynarsamda tft girerim en fazla sence A55 bu durumlarda en iyisi miOyunla işin yoksa Galaxy A55 alabilirsin batarya ömrü iyi ve dengeli bir cihaz. Oyuncuyum diyorsan X6 Pro bakabilirsin oyun performansı çok daha iyi. Kamera önemliyse S23 FE bak ama bataryası zayıf kalır.
Öyle gibi görünüyor.hocam derdim oyun ya da kamera değil sadece telefonun akıcı olmasını ve uzun dayanmasını istiyorum. Oynarsamda tft girerim en fazla sence A55 bu durumlarda en iyisi mi