Tempoxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Hocamlar bu fiyat bandında zaten 3 tablet öne çıkıyor gibi samsung tab s10 fe, xaomi pad 7 falan bir de Ipad 11.nesil a16 falan fişman. Xaomi hariç Ipad ve samsung s10 fe'yi gerçek hayatta da görme şansım oldu. Ipad her ne kadar güzel ve hoş olsa da şu an güncel de kalemle veya diğer ekipmanlarla satılan kampanyalar yok ve sırf kalemi 5-6 falan değişiyor extra olarak kendi içerisinde sanırım not alma uygulaması yok ekstra para verilerek notability gibi bir şey almam gerekiyormuş(efektif not almak için değilse illaki vardır kendi bir kaç ücretsiz bir şeyleri) Onun harici samsung s10 fe özellikle yazılımsal anlamda iyi geldi bana kendi s notes uygulaması falan da hoşuma gitti ekipman olarak sadece klavye ve adaptor almam yeterli olacak herhalde, xaomi'ye gelince aralarındaki performans babası ama onunda gene ne peni yanında ne de klavyesi kılıfı falan hepsini extra almak gerekiyor ki en azından ipade göre baya ucuz kalıyor. Ancak xaomi daha çok oyun tableti gibi kendi not uygulaması falan var mı tam bilmiyorum ancak samsungtan farklı olarak HDMI ile aktarma şansı sunuyor. Kısacası xaomi padler ile samsung s10 fe arasında gidip geliyorum BUNLAR ARASINDA ÖNERİ VEYAHUTTA EXTRA BU BANTTA ÖNERİ TABLETLER VARSA BEKLERİM...