- Konu Sahibi Konu Sahibi
buna baktım da herkes bunun için bunu alana kadar 2 3k daha koy 3050 al diyo ki haksız sayılmazlar20K bütçe için "15k civarı zorlarsak 20k falan olur" dediğinizden dolayı öneriyorum.
buna baktım da herkes bunun için bunu alana kadar 2 3k daha koy 3050 al diyo ki haksız sayılmazlar20K bütçe için "15k civarı zorlarsak 20k falan olur" dediğinizden dolayı öneriyorum.
3050 almanızı DLSS 2.0 özelliğinden dolayı öneririm.buna baktım da herkes bunun için bunu alana kadar 2 3k daha koy 3050 al diyo ki haksız sayılmazlar
ekran güzel 14inç olması avantaj oluyo ama işlemci i7 ve aynı nesil olmasına rağmen neden daha güçsüz testlerde anlamadımEkran canlılığı önemli ise bu cihazı değilse attığım Lenovoyu alın.
1260P U ve H işlemci arasında bir işlemci.ekran güzel 14inç olması avantaj oluyo ama işlemci i7 ve aynı nesil olmasına rağmen neden daha güçsüz testlerde anlamadım
şöyle bi sorun var bilgisayar çoğunlukla okulda derslerde kullanılacağından ve sevgilim bunu taşıyacağından hem hafif hemde şarjının gitmesi önemli güç biraz daha ikinci planda kalıyo yoksa bende 3050 almak isterdim ama onun hem şarjı çok gitmez hemde kısmen daha ağır olur yanında adaptör taşımasın kızcağız3050 almanızı DLSS 2.0 özelliğinden dolayı öneririm.
Kaç saat gitmesini bekliyorsunuz?şöyle bi sorun var bilgisayar çoğunlukla okulda derslerde kullanılacağından ve sevgilim bunu taşıyacağından hem hafif hemde şarjının gitmesi önemli güç biraz daha ikinci planda kalıyo yoksa bende 3050 almak isterdim ama onun hem şarjı çok gitmez hemde kısmen daha ağır olur yanında adaptör taşımasın kızcağız
yani i5te olsa i7den o kulvarda daha iyi1260P U ve H işlemci arasında bir işlemci.
12450H 1260P'den daha performanslıdır diyebiliriz.yani i5te olsa i7den o kulvarda daha iyi
yaklaşık 5 saat kadar olsa iyi olur daha fazla olsun isteriz ama malum bütçe belliKaç saat gitmesini bekliyorsunuz?
bunu bilmiyodum teşekkürler bilgilendirme için12450H 1260P'den daha performanslıdır diyebiliriz.
Gaming laptoplar güç modunda 4 saat falan gidebiliyor.yaklaşık 5 saat kadar olsa iyi olur daha fazla olsun isteriz ama malum bütçe belli
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu bilmiyodum teşekkürler bilgilendirme için
4 saat biraz az kalabilir onu da geçtim ağırlık yine sıkıntı oluyo malesefGaming laptoplar güç modunda 4 saat falan gidebiliyor.
Aslında o kadar ağır değil diye düşünüyorum. Gaming laptoplar normal laptoplardan daha uzun süreli performans sağlıyor.4 saat biraz az kalabilir onu da geçtim ağırlık yine sıkıntı oluyo malesef
o zaman 3050 için bi önerin var mı reisAslında o kadar ağır değil diye düşünüyorum. Gaming laptoplar normal laptoplardan daha uzun süreli performans sağlıyor.