Neler Yeni

15 saat Bilgisayarda Duran Kişinin Boyun Sağlığı

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Merhaba herkese haftaiçi grafiker ve fotoğrafçı olarak çalışıyorum genelde bilgisayar başında oluyorum. Saat 9 dan 17 ye kadar bilgisayar başındayım (işte) evde de sıkılıp oyun oynuyorum ortalama 15 saati buluyor bilgisayara bakmam. Bu 5 gündür boynum aşırı derecede ağrıyor ne kadar masaj yapsam düzeltemedim nasıl geçirebilirim boyun ağrımı?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Merhaba herkese haftaiçi grafiker ve fotoğrafçı olarak çalışıyorum genelde bilgisayar başında oluyorum. Saat 9 dan 17 ye kadar bilgisayar başındayım (işte) evde de sıkılıp oyun oynuyorum ortalama 15 saati buluyor bilgisayara bakmam. Bu 5 gündür boynum aşırı derecede ağrıyor ne kadar masaj yapsam düzeltemedim nasıl geçirebilirim boyun ağrımı?
1 satte bir bilgisayarın başında kalk ve vede fazla girme 15 saat ne kk geriye 9 saat kaldı sen kaç saat uyuyon ne zaman yemek yiyon tuvalete gdiyiyon vs. vs.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dik oturmaya çalışıyorum ama ben monitöre çok yakından bakıyorum diğer türlü odaklanamıyorum boynum ister istemez öne doğru gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 satte bir bilgisayarın başında kalk ve vede fazla girme 15 saat ne kk geriye 9 saat kaldı sen kaç saat uyuyon ne zaman yemek yiyon tuvalete gdiyiyon vs. vs.
Kanka genelde 6 saat uyku diğer saatlerde başka şeyler

Top Bottom