Clayz 80+ Silver Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 2,089 Dahası Reaksiyon skoru 731 İsim yunusemre 11 Ocak 2024 #1 arkadaslar selam hemen konuya gecıyım ekran kartı almayı dusunuyorum ama bı yandanda 15 tatıl gelıo yanı ındırımler fırsatlarda gelıyo sızce beklemelımıyım ?
arkadaslar selam hemen konuya gecıyım ekran kartı almayı dusunuyorum ama bı yandanda 15 tatıl gelıo yanı ındırımler fırsatlarda gelıyo sızce beklemelımıyım ?
NikoBellic 80+ Bronze Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 664 Dahası Reaksiyon skoru 179 İsim Mehmet 11 Ocak 2024 #2 clayzn yazmış: arkadaslar selam hemen konuya gecıyım ekran kartı almayı dusunuyorum ama bı yandanda 15 tatıl gelıo yanı ındırımler fırsatlarda gelıyo sızce beklemelımıyım ? Devamı için tıklayın... Bende Ram Almak istiyorum inşallah indirim yaparlar
clayzn yazmış: arkadaslar selam hemen konuya gecıyım ekran kartı almayı dusunuyorum ama bı yandanda 15 tatıl gelıo yanı ındırımler fırsatlarda gelıyo sızce beklemelımıyım ? Devamı için tıklayın... Bende Ram Almak istiyorum inşallah indirim yaparlar