- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle dandik mouslar falan oluyo ya bilgisayarcılarda falan onlardandı az çok idare ediyodum markasını bile bilmiyorumBenimde elim o boyutta 6.2 inç telefon kullanıyorum rahatça,eski mouse neydi?
Öyle dandik mouslar falan oluyo ya bilgisayarcılarda falan onlardandı az çok idare ediyodum markasını bile bilmiyorumBenimde elim o boyutta 6.2 inç telefon kullanıyorum rahatça,eski mouse neydi?
Hocam evden çıkmam gerekiyor,incelerseniz internettenÖyle dandik mouslar falan oluyo ya bilgisayarcılarda falan onlardandı az çok idare ediyodum markasını bile bilmiyorum
Logitech g102 öneririm bendede var 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım macro özelliğide var logitech uygulamasından renginide ayarlıyabiliyorsın150-200 TL Mouse önerir misiniz? şuan kullandığım mouseun sol tıkı bozuldu kullanamıyorum nerdeyse evde küçük bir şey vardı geçici olarak onu kullanıcam.
Eğer tipini çok önemsemiyorsanız bunu öneririm bizzat kendim kullanıyorum cidden fiyatının hakkını veren bir mouse takılma vs. hiç yaşamadım gayet sağlamda bir yapısı var uzunca kullanabilirsiniz.150-200 TL Mouse önerir misiniz? şuan kullandığım mouseun sol tıkı bozuldu kullanamıyorum nerdeyse evde küçük bir şey vardı geçici olarak onu kullanıcam.
Tipini çok önemsemiyorum da o mouse ne öyle yaEğer tipini çok önemsemiyorsanız bunu öneririm bizzat kendim kullanıyorum cidden fiyatının hakkını veren bir mouse takılma vs. hiç yaşamadım gayet sağlamda bir yapısı var uzunca kullanabilirsiniz.