Gamepower medusa çok iyi tam fiyat bilmiyorum ama buna yakın bakabilirsinArkadaşlar selamlar 150 TL mikrofonlu kulaklık arıyorum. Kafamda Gamepower magnus v2 veya Rampage sn r7 mesh var sizin önerileriniz neler?
250TLGamepower medusa çok iyi tam fiyat bilmiyorum ama buna yakın bakabilirsin
ne yakını medusa 260 tlGamepower medusa çok iyi tam fiyat bilmiyorum ama buna yakın bakabilirsin
Snr7 mesh alArkadaşlar selamlar 150 TL mikrofonlu kulaklık arıyorum. Kafamda Gamepower magnus v2 veya Rampage sn r7 mesh var sizin önerileriniz neler?
gamepower magnus v2 kullancııysım 1.5 yıldır kullanıyorum memnunum 110 TL'ye almıstım 3-4 saat sonra 2-3 dk kulak agırısı yapıyor baska sıkıntısı yok pedleri falan süper ses kalitesi orta mikrofonu cok iyi al benceArkadaşlar selamlar 150 TL mikrofonlu kulaklık arıyorum. Kafamda Gamepower magnus v2 veya Rampage sn r7 mesh var sizin önerileriniz neler?
Biraz indirim kovala Trust GXT 450 Blizz al. Kendim kullanıyorum.Arkadaşlar selamlar 150 TL mikrofonlu kulaklık arıyorum. Kafamda Gamepower magnus v2 veya Rampage sn r7 mesh var sizin önerileriniz neler?
indirim kovalayamam hemen almam gerekBiraz indirim kovala Trust GXT 450 Blizz al. Kendim kullanıyorum.
anladım kralKesinlikle fiyatına göre müthiş.Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İçinden 2 tane ayrı ped çıkıyor,
Mikrofon kalitesi gayet iyi,
7.1 Özelliği çok güzel ses kasdırıyor,
Yazılımdan ayarları yapılınca müziklerde çok iyi ses veriyor.
Bizzat da kullanıyorum.
Bro şöyle daha havalı var mıKesinlikle fiyatına göre müthiş.Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İçinden 2 tane ayrı ped çıkıyor,
Mikrofon kalitesi gayet iyi,
7.1 Özelliği çok güzel ses kasdırıyor,
Yazılımdan ayarları yapılınca müziklerde çok iyi ses veriyor.
Bizzat da kullanıyorum.
Bu fiyatına göre güzel ve en iyilerinden.anladım kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bro şöyle daha havalı var mı