Hocam yanlış anlaşılmasın İtopya firması ile herhangi bir bağlantım yok, bir çıkarım da yok kendilerinde. Belkide bilmiyorum böyle bir şey nasıl yanlış yazılır ama siteye ürünü koyarken hata yapmış olabilirler. Ama yinede bu konuyu açıp , insanları bilgilendirmeniz harika. Teşekkürler.İtopya kendisine mekanik klavye yazmış,
Hiç kimse hemen gaza gelip dalmasın,
Rampage KB-R63 STAGE Türkçe Rainbow Gaming Klavye | ITOPYA
Rampage KB-R63 STAGE Türkçe Rainbow Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 30442 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hani n11'de mekanik hisli klavyeye mekanik yazarlar ya aynen öyle yapmışlar:
Yakışmamış tam 150TL'ye rampage mekanik klavye diye konu açıyordum yarın öbürgün benim gibi heveslenip 150 TL'ye mekanik klavye konusu açmayın ya da görüp almayın diye bilgilendirmek istedim.
Zaten bilgilendirdim sadece, hata yapmışlardır muhtemelen ama dikkat etmeleri lazım.Hocam yanlış anlaşılmasın İtopya firması ile herhangi bir bağlantım yok, bir çıkarım da yok kendilerinde. Belkide bilmiyorum böyle bir şey nasıl yanlış yazılır ama siteye ürünü koyarken hata yapmış olabilirler. Ama yinede bu konuyu açıp , insanları bilgilendirmeniz harika. Teşekkürler.