Neler Yeni

Öneri 1500-2000₺ civarı kablosuz mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Mehmet
Bütçe
2000
Merhaba arkadaşlar, maksimum 2000₺ bütçe ile alınabilecek en iyi kablosuz mouse hangisidir? Genellikle CS oynuyorum. Pilli veya pilsiz olabilir uzun yıllar götürecek bir şey olması yeterli benim için.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren n
ilgini çekerse kutusu açılmamış ajazz 159 pro satıyorum 1200 e onun dışında önerebileceğim vxe mad r

Bünyamina

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar, maksimum 2000₺ bütçe ile alınabilecek en iyi kablosuz mouse hangisidir? Genellikle CS oynuyorum. Pilli veya pilsiz olabilir uzun yıllar götürecek bir şey olması yeterli benim için.
Bugün paylaştı abdullah. Bu ürünü inceleyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Mehmet
Bugün paylaştı abdullah. Bu ürünü inceleyebilirsin.
Videoyu izledim hocam, bu fiyata harbiden en iyisi midir? Rampage'e karşı ön yargım yok uzun yıllardır klavyesini kullanıyorum ama yinede emin olamadım

Bünyamina

80+ Platinum
Videoyu izledim hocam, bu fiyata harbiden en iyisi midir? Rampage'e karşı ön yargım yok uzun yıllardır klavyesini kullanıyorum ama yinede emin olamadım
En iyisi midir orası bilmiyorum ama iyi ürün olduğunu düşünüyorum.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren n
Rampage alma hocam bence wraith sitesinde güzel mouselar var ordan bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Mehmet
En iyisi midir orası bilmiyorum ama iyi ürün olduğunu düşünüyorum.
Ürünü beğendim aslında, tek sıkıntı dongle'ın kablolu olması. Laptop kullanıyorum, sabit bir yerde kalmadığım için kabloyla uğraşmak istemediğim için kablosuz bir şey bakıyordum. Yinede aklımda olacak bu ürün. Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage alma hocam bence wraith sitesinde güzel mouselar var ordan bak
Bütçeme uygun Fantech Aria XD7 ve VXE R1 modelleri var hocam. R1 daha çok hoşuma gitti görüntü olarak. Teknik detayları bilmiyorum

xTURANN

80+ Silver
Bugün Abdullah Abinin İncelediği Rampage Mouse, Teknik olarak gayet iyi duruyor. Bana kalırsa tasarımı da hoş. Ayrıca Rampage ( benim tecrübeme göre ) ürününde sorun olduğunda, yenisiyle değişebiliyor. Çoğu zaman mağdur etmiyor. 2 Kere kulaklık gönderdim, düzeltip yolladılar. Ücretsiz pad falan değiştirdiler.

Ayrıca o mouse Rampage'in premium serisinde. Yani olası sorunlarda daha fazla ilgilenirler. Önerim, Rampage'i al dene, beğenmezsen iade et Wraith'in sitesinden bir mouse al. ( Fakat Wraith'te iade koşulları farklı. Beğenmedim alın iade yok diye "biliyorum" )

Ürün : Rampage ZENITH PRO

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Mehmet
Bugün Abdullah Abinin İncelediği Rampage Mouse, Teknik olarak gayet iyi duruyor. Bana kalırsa tasarımı da hoş. Ayrıca Rampage ( benim tecrübeme göre ) ürününde sorun olduğunda, yenisiyle değişebiliyor. Çoğu zaman mağdur etmiyor. 2 Kere kulaklık gönderdim, düzeltip yolladılar. Ücretsiz pad falan değiştirdiler.

Ayrıca o mouse Rampage'in premium serisinde. Yani olası sorunlarda daha fazla ilgilenirler. Önerim, Rampage'i al dene, beğenmezsen iade et Wraith'in sitesinden bir mouse al. ( Fakat Wraith'te iade koşulları farklı. Beğenmedim alın iade yok diye "biliyorum" )

Ürün : Rampage ZENITH PRO
Rampage klavye kullandım hocam, klavyenin yükseltme ayaklarından biri kırılmıştı istedim ücretsiz şekilde göndermişlerdi. Markaya karşı bir ön yargım yok ama dongle'ın kablolu olması hoşuma gitmedi

xTURANN

80+ Silver
Rampage klavye kullandım hocam, klavyenin yükseltme ayaklarından biri kırılmıştı istedim ücretsiz şekilde göndermişlerdi. Markaya karşı bir ön yargım yok ama dongle'ın kablolu olması hoşuma gitmedi
Nasıl yani? Diğer markaların dongle'larında da kablo yok mu zaten ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Mehmet

Ekler

• images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    15.1 KB · Hit: 6
Top Bottom