Hocam Mekanik yada akıllı saat düşünüyorum. Dijital olmasını istemiyorum. Bu bütçelerde İos uyumlu akıllı saatler varsa bir tık daha arttırabilirim bütçemi duruma göre.Mekanik mi istiyorsunuz yoksa dijital ve ya akıllı saat mi?
Şahsen ben olsam mi band 6 alırım hem daha ucuz hem şık duruyor hem de aşırı sağlam ve kullanışlı. Ben mi band 5 kullaniyorum gayet memnunum. Sabahları telefonun alarm sesini duymuyorum ama bilekliğin titreşimi uyandiriyor beni.Hocam Mekanik yada akıllı saat düşünüyorum. Dijital olmasını istemiyorum. Bu bütçelerde İos uyumlu akıllı saatler varsa bir tık daha arttırabilirim bütçemi duruma göre.
Hocam bende şuanda miband kullanıyorum zaten. Klasik giyime uyum sağlayacak bir saat lazım takım elbise ile kullanıcam. Ama günlükde kullanırım tabi. Öneriniz için teşekkürlerŞahsen ben olsam mi band 6 alırım hem daha ucuz hem şık duruyor hem de aşırı sağlam ve kullanışlı. Ben mi band 5 kullaniyorum gayet memnunum. Sabahları telefonun alarm sesini duymuyorum ama bilekliğin titreşimi uyandiriyor beni.
Teşekkürler hocam. Başka öneriniz var mıdır ? yada bütçeye az da arttırsak klasik görünen bir akıllı saat bulabilirmiyiz ios uyumlu olması gerekiyor.Casio'nun Edifice serileri çok güzel. Aklımda direkt bir model yok ama görsellere ve fiyatlara bakabilirsiniz.
Casio Edifice Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Casio Edifice arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
iOS'la tam uyumlu tek akıllı saat Apple Watch'lar hocam, onların da fiyatları malum.Hocam bende şuanda miband kullanıyorum zaten. Klasik giyime uyum sağlayacak bir saat lazım takım elbise ile kullanıcam. Ama günlükde kullanırım tabi. Öneriniz için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam. Başka öneriniz var mıdır ? yada bütçeye az da arttırsak klasik görünen bir akıllı saat bulabilirmiyiz ios uyumlu olması gerekiyor.
Hocam ben mekanik derken pilsiz manasında dememiştim zaten. Mekanizma olarak dişli ile çalışan yapıyı kastettim dijital istemiyorum. Saatten hiç anlamadığım için yanlış söylemiş olabilirim. Pilli olsun tabii ki benim de tercihim o yönde olur.iOS'la tam uyumlu tek akıllı saat Apple Watch'lar hocam, onların da fiyatları malum.
Amazfit'lere bakabilirsiniz alternatif olarak. Görünümü klasik gibi değil ama kadranlarını falan değiştirebiliyorsunuz.
Seiko ve Orient markaları da oldukça iyidir. Bütçenize uygun olanlar genelde quartz (pilli) olur. Mekaniğe özel ilginiz yoksa bence çok problem değil quartz oluşu, hatta çoğu açıdan avantaj.