Fanlar argb (phanteks drgb diyor) ve bildiğim kadarıyla argb kontrolcüsüyle geliyorPeki fanlar a RGB mı ve kontrolcü var mı
Sana derecelerin fotoğraflarını attım bi kaç mesaj önce ona bak2 fan nasıl yetecek 4 olsa alacaktım da sonra bide fan aramak istemiyorum
En mantıklısı.PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Üstte atılanlardan daha iyi bunu alabilirsin
100tl'lik fan için kasadan vazgeçmeyin çok iyi kasa.2 fan nasıl yetecek 4 olsa alacaktım da sonra bide fan aramak istemiyorum
Sadece fan sayısına bakma, iyi fan var kötü fan var. Örnek olarak bir kasaya 10 tane dandik fan döşe 2 tane t30 daha iyi soğutur.Pek inandırıcı değil 2 fan ile nasıl başarmış
Tanesi 1700T30 fan satılıyor mu satılıyor ise kaç TL
Kral bu kasada n11 kupon uygulatmiyor ya bı bilgin var mınays cashbacki ve kupon ile fiyat bayağı düşüyor aktif olarak 6 aydır kullanıyorum çok serin işlevsel ve şık bir kasa kesinlikle bir daha alsam bunu alırım bu fiyata üste 360 sıvı soğutma takılan nadir kasalardan ayrıca yan tarafa fan takarsanız harika görünüyor. Camının pencere gibi olması da güzel.
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com