Neler Yeni

1500-2000₺ Video çekmek için güzel mikrofon

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akif Günal
Bütçe
2000
Merhabalar, yakın zamanda Youtube'da video çekmeye başlayacağım. Videoları çok da iyi olmayan ingilizce aksanımla çekeceğim ve mikrofon, klavye mouse'a yakın olacak mecburi olarak. Bu yüzden de mümkünse tak çalıştır yaptığımda ses kalitesi güzel olacak bir şey arıyorum. Biraz forumda gezdiğimde "Havit Gamenote GK61" bunu gördüm ve fena gelmedi. Önerilerinizi bekliyorum :). Ankara ve Kocaeli'de ikinci el güzel ürün varsa elden alabilirim. İkinci ele de açığım.

Son düzenleme:

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akif Günal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1061₺ Alınır mı? TR'ye gönderim yokmuş bakmayın.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Yunus Emre Arslan
Merhabalar, yakın zamanda Youtube'da video çekmeye başlayacağım. Videoları çok da iyi olmayan ingilizce aksanımla çekeceğim ve mikrofon, klavye mouse'a yakın olacak mecburi olarak. Bu yüzden de mümkünse tak çalıştır yaptığımda ses kalitesi güzel olacak bir şey arıyorum. Biraz forumda gezdiğimde "Havit Gamenote GK61" bunu gördüm ve fena gelmedi. Önerilerinizi bekliyorum :). Ankara ve Kocaeli'de ikinci el güzel ürün varsa elden alabilirim. İkinci ele de açığım.
Fifine a6vt alabilirsiniz senfonimuzik diye site var ordan aldım

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akif Günal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fifine a6vt alabilirsiniz senfonimuzik diye site var ordan aldım
İkinci elde 1800₺'ye falan A8 ve A6 var. 1000₺'ye Gamenote Gk61 var. 1500₺'ye Seiren Mini ve HyperX Solocast var. 1650₺'ye Krom Kapsule var. 2000₺'ye Seiren X, Godox Em68 var. 0 alacaksam bütçemi aşıyor biraz A6. Ve kafam karıştı bu kadar seçenek arasında.

Top Bottom