1500-2000TL Arası mouse Önerisi

A9 Plus dan daha iyi gibi konudaki mouse hem 8k hem mcu olarak daha iyi

A9 Plus dan daha iyi gibi konudaki mouse hem 8k hem mcu olarak daha iyi
Hocam bende çok kararsız kaldım a9 şişirme mi yoksa gerçekten fp ürünü mü çözemedim hocam. Bu cihaz için kaplama sıkıntı diyorlar ama hala netleşmedi bu bütçeye göre fp ne alınır acaba

Hocam bende çok kararsız kaldım a9 şişirme mi yoksa gerçekten fp ürünü mü çözemedim hocam. Bu cihaz için kaplama sıkıntı diyorlar ama hala netleşmedi bu bütçeye göre fp ne alınır acaba
a9 plus dan daha iyi duruyor kağıt üzerinde. Kaplama var m3 v2 de sanırım açıklamasında öyle yazıyor. Yeşil olanını almayı düşünüyorum ben de 2000 tl ye daha iyi seçenek yok gibi üzerinde çıkmak lazım

Öncelikle hayırlı bayramlar kardeşlerim, mouse almayı düşünüyorum. Bu mouse indirim de sizce fiyatı nasıl önerilerinizi beklerim teşekkürler.
atk a9 plus al biraz daha bütçe arttırıp pro modelinide alabilirsin ama bütçeye uygun olması için atk a9 plus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle hayırlı bayramlar kardeşlerim, mouse almayı düşünüyorum. Bu mouse indirim de sizce fiyatı nasıl önerilerinizi beklerim teşekkürler.
bunun bir arkadaşım bana kronik olduğunu söylemişti yanlışsam düzeltin ve nerdeyse 60 gramlık fare kaldırabilen varmı içinizde

atk a9 plus al biraz daha bütçe arttırıp pro modelinide alabilirsin ama bütçeye uygun olması için atk a9 plus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun bir arkadaşım bana kronik olduğunu söylemişti yanlışsam düzeltin ve nerdeyse 60 gramlık fare kaldırabilen varmı içinizde
https://www.gaming.gen.tr/urun/859846/dareu-a950gm-black-pixart-3395-sensor-kablosuz-gaming-mouse/
Arkadaşım bunu önerdi fp demişti fikriniz var mı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,060
Üyeler
190,308
Son üye
emrememiss_
Geri