İstanbul'da Haşim İşcan alt geçidine gidersen kesin bulursun(Nam-ı diğer: Bisikletçiler Çarşısı)Ayda yılda bir çıkıp sürmek için istiyorum öyle tonlarca para veremem 180 boy 70 kiloyum ona göre önerirsiniz sevinirim çok bir model olmadığını bende biliyorum ama çokta para vermek istemiyorum böyle toptancilarda falan bulamaz miyim
Bir de Sirkeci'de Doğubank'ın arka sokağında birkaç büyük bisikletçi var. Oralara da bakmanı tavsiye ederim.Ana hakikaten ben nasıl unuttum orayı gidip bakayım yarın falan
Migrosta falan da varmış 3100 e falan bilmiyorum da yorumlara baktım millet pahalı olmasından yakınmış adam İnternet'e 700 olan şeye 1100 lira fiyat çektiler diyor istoc ta bulamam mi acabaBir de Sirkeci'de Doğubank'ın arka sokağında birkaç büyük bisikletçi var. Oralara da bakmanı tavsiye ederim.
Valla İstoç taraflarını hiç biliyorum hocam yaMigrosta falan da varmış 3100 e falan bilmiyorum da yorumlara baktım millet pahalı olmasından yakınmış adam İnternet'e 700 olan şeye 1100 lira fiyat çektiler diyor istoc ta bulamam mi acaba