Aklımda bu kasa var ama yardımcı olabilir misiniz? Anakart B550M DS3H, PSU Corsair RM850 bu bileşenler bu kasaya uygun mudur? Bu fiyat bandında alabileceğim daha iyi bir kasa var mı?
yan cam pleksi olması lazım o kasanın
Aklımda bu kasa var ama yardımcı olabilir misiniz? Anakart B550M DS3H, PSU Corsair RM850 bu bileşenler bu kasaya uygun mudur? Bu fiyat bandında alabileceğim daha iyi bir kasa var mı?
aynen pleksi, ve fanlar sabit renk yanıyoryan cam pleksi olması lazım o kasanın
hocam selam yan cam pleksi nasıl bir zarar sağlar, fan renkleri pek umrumda değil açıkçası kaliteli marka olsun demiştim bu ürün de güzel midir benim kıstaslarımda hangisi daha mantıklı olurBitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.610,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şuan aktif kullanıyorum atx anakart uyumlu ama biraz zorluyor takarken anakart aynası üstünde geliyorsa anakartın onun dışında yanı cam rgbler göz rahatsız etmez ön fanları görmezsin bile açıya göre kontrolcüsü var reset tuşuna tak renk değiştir sessiz miss gibi kasa hocamhocam selam yan cam pleksi nasıl bir zarar sağlar, fan renkleri pek umrumda değil açıkçası kaliteli marka olsun demiştim bu ürün de güzel midir benim kıstaslarımda hangisi daha mantıklı olur
M100a için mi söylüyorsunuz bunu? Yukarıda belirttiğim parçalarla sorun çıkarmaz sanırım benim anakartım mATXşuan aktif kullanıyorum atx anakart uyumlu ama biraz zorluyor takarken anakart aynası üstünde geliyorsa anakartın onun dışında yanı cam rgbler göz rahatsız etmez ön fanları görmezsin bile açıya göre kontrolcüsü var reset tuşuna tak renk değiştir sessiz miss gibi kasa hocam
hyr bitfenix nova mesh içinM100a için mi söylüyorsunuz bunu? Yukarıda belirttiğim parçalarla sorun çıkarmaz sanırım benim anakartım mATX
Eyvallah hocam sağolun bi değerlendireyim bu kasayı da iyi akşamlarhyr bitfenix nova mesh için