Neler Yeni

1500 tl Gamepad Onerisi

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Dwayne Rolly
Hocam ayiptir soylemesi ben bu yola maks 700 e cozerinle basladim parasini veririm sorun yotka benim klavyem redragon 580vata mouse glorius model I kulaklik fujin hani hic biri bu kadar pahali degil bu cidden 2k edicek mi
etmezde piyasa işte yoksa çok kaliteli malzemeler değil aslında

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
710f Almaktan Vazgectim Suan Pusat Clutch serisine Bakiyorum Begendim Ama El Destegi Yok Ve Olu Bolge Var Diyende Var Yok diyende 1 Kola 1k veriri maks gibi ama clutch da 2.%50 indirimde sizce 2 tanemi alayim yoksa 1.5k ya saglam 1 tanemi alayim genelde tek oynicam ama 27 inc monitorde cekicem arada koltuga gecip arkadaslarla fln oynariz diye dusunuyorum sizce ne yapayim 9.nesil oneren cok var ama cidden fark yaratiomu 1 kola 1.5 2k verilirmi ve monsterin serviside iyi diyolar direk değişim felan yapiyolarmış
9. nesil yada dualsense bakın hocam ileride ps5 alma planınız yoksa veya dualsense özelliklerini kullanmayacağım sadece fifa falan oynayacağım dersen 9. nesil kesinlikle

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Hocam ayiptir soylemesi ben bu yola maks 700 e cozerinle basladim parasini veririm sorun yotka benim klavyem redragon 580vata mouse glorius model I kulaklik fujin hani hic biri bu kadar pahali degil bu cidden 2k edicek mi
hocam bu size bağlı elinizden 1500 tl çıkacaksa eğer eder ama ben ayda 1 kere yüzüne bakarım dersen git f310 al geç

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
xbox gamepad al ara ara bütçen dahiline iniyor hatta amazon'da daha da düşük fiyatlara düşebiliyor pembe, yeşil falan ama zaten pembe olsa da evde kullanacaksın sorun olmaz hiç başka markalara bulaşma xbox gamepad al geç bütçen dahiline kesinlikle düşecektir. Zaten 60 euro'luk ürün TR'de neden kampanyasız 1800-1900 arası satılıyor anlamıyorum. 1500 alınabilir bir fiyat en azından.

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
xbox gamepad al ara ara bütçen dahiline iniyor hatta amazon'da daha da düşük fiyatlara düşebiliyor pembe, yeşil falan ama zaten pembe olsa da evde kullanacaksın sorun olmaz hiç başka markalara bulaşma xbox gamepad al geç bütçen dahiline kesinlikle düşecektir. Zaten 60 euro'luk ürün TR'de neden kampanyasız 1800-1900 arası satılıyor anlamıyorum. 1500 alınabilir bir fiyat en azından.
1500 e duserse dusunucem dusmezsede sizce 2 tane clutch alsam nasil olur

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1500 e duserse dusunucem dusmezsede sizce 2 tane clutch alsam nasil olur
mantıksız olur bence hocam 2 side fason mal olucak sonuçta pc ile 9. nesil kadar uyumlu olmayacak ayrıca 9. nesile göre servisi nasıldır bilemem microsoftun genel olarak güzel

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
mantıksız olur bence hocam 2 side fason mal olucak sonuçta pc ile 9. nesil kadar uyumlu olmayacak ayrıca 9. nesile göre servisi nasıldır bilemem microsoftun genel olarak güzel
Servisi cok iyi diyoalr bi lat model alip tamirde ust modelle fln degismisler

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
PS5 kolu Windows uyumlu geldi dostum. Direkt tak çalıştır. Bluetooth’da aynı şekilde
bendede dualsense var gayet cayır cayır çalışıyor epicteki rdryi steama aktardım ordan xbox gamepad yapılandırması kullanarak gene rahatça kullanabiliyorum sadece xbox tuş takımlarınıda ezber gerekiyo öyle bi durumda arada bi dsx gerekebiliyor (benim ana olarak kullanma nedenim rgblerini ayarlayabiliyo olmam dsxte )

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Servisi cok iyi diyoalr bi lat model alip tamirde ust modelle fln degismisler
aynı böyle senin gibi 500den çıka çıka gittim geçen ki itopya indirimde 9.nesil aldım

üst modeli ile değişim aklımı fena çeldi

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
aynı böyle senin gibi 500den çıka çıka gittim geçen ki itopya indirimde 9.nesil aldım

üst modeli ile değişim aklımı fena çeldi
Nasil yani anlamafim ust model degisim derken ve memnun musunuz

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Nasil yani anlamafim ust model degisim derken ve memnun musunuz
Microsoft bir sıkıntısı olunca değişim yapıyor 8.nesilleri ücretsiz 9.nesil ile değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam

Daha kargoda dün aldım

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Microsoft bir sıkıntısı olunca değişim yapıyor 8.nesilleri ücretsiz 9.nesil ile değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam

Daha kargoda dün aldım
Tamam indirime tekrar girerse dusunucegim

Top Bottom