gorkemagir
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum,arada da rekabetçi giriyorum tryhard olmadan,bu bütçede önerebileceğiniz kablosuz mouse var mıdır?
Hocam arasında 400 TL civarı oynuyor,farkı nedir?ATK A9 bütçe artarsa A9 Plus.
Hocam birkaç forumda da denk gelmiştim,3395 sensör ne oluyor tam olarak?![]()
DAREU A950GM Black Kablosuz Gaming Mouse
Windows, macOS ve Android dahil olmak üzere çeşitli ortamlarda özgürce kullanın.www.gaming.gen.tr
Hocam birkaç forumda da denk gelmiştim,3395 sensör ne oluyor tam olarak?
A9 plus sensörü ve bataryası daha iyi ayrıca kaplaması mevcut.Hocam arasında 400 TL civarı oynuyor,farkı nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birkaç forumda da denk gelmiştim,3395 sensör ne oluyor tam olarak?
Anladım hocam müsait olunca incelemelerine bakacağım mousein,sağolun.paw3395 bu mouseun kullandığı optik sensör. Bu tür giriş-orta seviye mouselarda sıkça tercih edilen bir sensör.
ulugames.com.tr
Anladım hocam müsait olunca incelemelerine bakacağım mousein,sağolun.
Hocam arasında 400 TL civarı oynuyor,farkı nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu bütçeyi aşıyor.![]()
Ulugames Reload Wireless Mouse
Ulugames Reload Kablosuz Mouse Serisi Şimdi Satışta!! Reload Pro: PAW 3950 & Nordic 52840 & Dual 8000HzReload: PAW 3395 & BEKEN Custom Esport & Dual 8000HzReload SE: PAW 3311 & Beken 3633 Tornavida kullanmadan anında değiştirilebilen modüler ve NTC korumalı batarya teknolojisi Çift 300mAh Batarya Saulugames.com.tr
Teşekkür ederim hocam.Benim var. Bakabilirsiniz.
İnceleme: Dareu A950GM
Merhaba. Bugün sizlerle Gaming.Gen.TR'den 1.499 TL'ye aldığım Dareu A950GM kablosuz oyuncu faresinin incelemesini yapacağım. Kargo Süreci Kargo süreci gayet hızlıydı. 25 Şubat'ta yaptığım sipariş 27 Şubat'ta kapımdaydı. Güzel paketlenmişti. Gaming.Gen.TR'ye teşekkür ediyorum buradan. Kutu...techolay.net
SE modelini görmemişim hocam, sağolun öneriniz için.hocam 1. seçenektekini demiştim