Öneri 1500 tl modem önerisi tt fiber veya turknet için

Wardom

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Bütçe
1500
Turk telekom fiber veya turknet için 1000 mbps destekli modem lazım

1500 tl ye kadar öneri yapabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Lady-Of-Ice

Modemleri internet sağlayıcısı veriyor diye biliyorum.Hatta türknet ücretsiz veriyor

Kiralama usulü değil de kendisine ait olmasını istiyor arkadaş

Modem değil router; vdsl ve adsl de kullanamazsınız, sadece fiberde, dsl girişi yok.

Sizin galiba fiber 1000; üstteki cihaz işiniz görür.
Salt router cihazı; misal ev değiştirdiniz; adresinizde fiber yoksa kullanamazsınız.
Fiber destekli modem alırsanız; hem dsl hem fiberde kullanırsınız.

Sizin galiba fiber 1000; üstteki cihaz işiniz görür.
Salt router cihazı; misal ev değiştirdiniz; adresinizde fiber yoksa kullanamazsınız.
Fiber destekli modem alırsanız; hem dsl hem fiberde kullanırsınız.
Tamam bunu alacağım o zaman evime fiber desteği geldi modemim yok maalesef şu an.

Yeni bir eve taşındım. Evde tt fibernet mevcut fakat ben fiyatı daha uyguna getirmek için farklı bir iss den 200 yada 100 mbps bir hızda hizmet almayı planlıyorum.

Bunun için öncekş evimde keenetic omni extra dsl kullanıyordum. 100mbps için gayet yeterli ve 5ghz bant ayrımı da mevcuttu.

Gönderdiğin ürün keenetic o niye nazaran yarı fiyatına geliyor. Bir keenetic performansı alabilir miyim? 105mt² bir evde yayın sorunu yaşar mıyım?

Omni 2.4, Extra 5ghz. Sizin ki Extra dsl galiba. Bence boşuna masraf yapmayın. Elinizde cihazı deneyin; sorun yoksa almayın, mak. 200 düşünüyorsanız.
Çekim olayını test etmeden bilemezsiniz. Herkeste farklı sonuç verebilir.

Omni 2.4, Extra 5ghz. Sizin ki Extra dsl galiba. Bence boşuna masraf yapmayın. Elinizde cihazı deneyin; sorun yoksa almayın, mak. 200 düşünüyorsanız.
Çekim olayını test etmeden bilemezsiniz. Herkeste farklı sonuç verebilir.
Elimde cihaz yok. ONT var sanırım çünkü duvarda fiber girişi.

Fiyatlara baktım. 1gbps daha mantıklı geldi 1k aylık. Netspeed yılda 2 zam dedi çünkü. Duvarlar alçıpan oldupu için çok etkileyeceğini düşünmüyorum açıkcası çekimi.

Geri