mehmettici
80+ Silver
2. el pc veyahp probook 6560b anakart almayi düşünüyorum sizce 1500 tl ile ne alayim
birkac kilo et alip mangal yakabilirsin2. el pc veyahp probook 6560b anakart almayi düşünüyorum sizce 1500 TL ile ne alayim
et var dolapta başka bişey onerin varmibirkac kilo et alip mangal yakabilirsin
1500 tl ile pc almanızı hiç hiç tavsiye etmem google youtube dışında hiçbirşey yapamazsınız valla dolar altın alıp kenara atmak daha mantıklı gibi 1500 tl günümüz için çok düşük bir miktar2. el pc veyahp probook 6560b anakart almayi düşünüyorum sizce 1500 TL ile ne alayim
o para az zaten dolara cevirip bana atablilrsinet var dolapta başka bişey onerin varmi
r7 240 makineler bulunabiliyor ama1500 TL ile pc almanızı hiç hiç tavsiye etmem google youtube dışında hiçbirşey yapamazsınız valla dolar altın alıp kenara atmak daha mantıklı gibi 1500 TL günümüz için çok düşük bir miktar
dolar deme aga bi kampanya var garantide 1500 tl harcamaya 200 tl veriyor altin dolar geçerli olsa hemen alayim1500 TL ile pc almanızı hiç hiç tavsiye etmem google youtube dışında hiçbirşey yapamazsınız valla dolar altın alıp kenara atmak daha mantıklı gibi 1500 TL günümüz için çok düşük bir miktar
hocam kart zaten kendisi 600 civarında sarı sitede bunun işlemcisi anakartı rami psusu monitörü mousesi klavyesi ssd/hdd i kasası vs. en azından 2-3K bütçeniz olsa azda olsa işinize yarayabilir bi sistem kurabilirsiniz ancak 1500e alacağınız sistem psudan üzer ramden üzer monitör bulabilirseniz helal olsun yeani çok düşük bir bütçer7 240 makineler bulunabiliyor ama
cs go girin diyeceğim ama artık cs 2 olduğundan onu bile oynatmaz bu pc. Gta v dediğine bakmayın 720p ayarlarda max 20-30 fps'i kendinize layık görüyorsanız alın