söylemeyi unuttum beyaz lazım ve zaten k75 alacaktım 1200 liraydı tam parayı yatırdım akşamı bir baktım 1600 tl olmuş beyazı o yüzden almadım başka modeller varmıFazla seçenek yok hocam. K75 alınabilir, K500B var. Aigo da alınır tabi, onun harici söyledim.
![]()
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir de alma imkanınız varsa bu ikisi fiyatına göre iyi .
1
2
ikinci el hiç olmaz hediye alacağım ve güvenilir değil o yüzden ikinci el atmayın lütfensöylemeyi unuttum beyaz lazım ve zaten k75 alacaktım 1200 liraydı tam parayı yatırdım akşamı bir baktım 1600 tl olmuş beyazı o yüzden almadım başka modeller varmı
Hocam siz yine K75 i takip edin. Dün siyah olan da 1600 dü, 1375 yapmış. Beyaz olanı da her an düşürebilir. Bunlar dışında aklıma bir şey gelmedi hocam şu anda. İstediğiniz tarzda bir şey görürsem hemen yazarım size.söylemeyi unuttum beyaz lazım ve zaten k75 alacaktım 1200 liraydı tam parayı yatırdım akşamı bir baktım 1600 tl olmuş beyazı o yüzden almadım başka modeller varmı
tamam çok teşekkür ederim ilgin ve yardımın içinHocam siz yine K75 i takip edin. Dün siyah olan da 1600 dü, 1375 yapmış. Beyaz olanı da her an düşürebilir. Bunlar dışında aklıma bir şey gelmedi hocam şu anda. İstediğiniz tarzda bir şey görürsem hemen yazarım size.