Çözüldü✓ 1500 TL ye klavye önerisi

M€M0L!

80+
Reaksiyon skoru
23
max 1500 tl olcak klavye önerir misiniz? istediğim özellikler f tuşları yön tuşları olcak numlock istemiyorum rgb çok önemli değil sarı veya beyaz switch olması lazım aklımda aigo a87 var alınır mı? aigo yerine ne alınır

Fazla seçenek yok hocam. K75 alınabilir, K500B var. Aigo da alınır tabi, onun harici söyledim.

Bir de alma imkanınız varsa bu ikisi fiyatına göre iyi .

1
2

Fazla seçenek yok hocam. K75 alınabilir, K500B var. Aigo da alınır tabi, onun harici söyledim.

Bir de alma imkanınız varsa bu ikisi fiyatına göre iyi .

1
2
söylemeyi unuttum beyaz lazım ve zaten k75 alacaktım 1200 liraydı tam parayı yatırdım akşamı bir baktım 1600 tl olmuş beyazı o yüzden almadım başka modeller varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

söylemeyi unuttum beyaz lazım ve zaten k75 alacaktım 1200 liraydı tam parayı yatırdım akşamı bir baktım 1600 tl olmuş beyazı o yüzden almadım başka modeller varmı
ikinci el hiç olmaz hediye alacağım ve güvenilir değil o yüzden ikinci el atmayın lütfen

Hocam siz yine K75 i takip edin. Dün siyah olan da 1600 dü, 1375 yapmış. Beyaz olanı da her an düşürebilir. Bunlar dışında aklıma bir şey gelmedi hocam şu anda. İstediğiniz tarzda bir şey görürsem hemen yazarım size.

Hocam siz yine K75 i takip edin. Dün siyah olan da 1600 dü, 1375 yapmış. Beyaz olanı da her an düşürebilir. Bunlar dışında aklıma bir şey gelmedi hocam şu anda. İstediğiniz tarzda bir şey görürsem hemen yazarım size.
tamam çok teşekkür ederim ilgin ve yardımın için

aigo a87 aldım kessssssinlikle alın aldırın böyler bir klavye yok 1400 tl ye 6000 tl lik klavye kalitesi var rgb önemli değil sadece allın ne demek istediğimi anlayacaksınız kablosuz gecikme yaparmı diye soracak olursanız yapmıyor peki
diğer ekipmanlarla çakışma yaparmı diye soracak oluırsanız gene hayır çünkü benim mouse ile kulaklığımda kablosuz ve hiçbir sıkıntı yaşamıyorum sadece mousea bir uzatma kablosu yaparsanız iyi olur

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

Geri