NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,991
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler.o zaman g2 alabılırsın anakartın o hızları veremıyorsa
teşekkürler.o zaman g2 alabılırsın anakartın o hızları veremıyorsa
Kioxia g2 de dram var , nv2ye gelcek olursak da 2100mb okumayla 3500mb okuma arasındaki hız farkını anlamazsın bile , arkadaşların diğer attıkları ssdler de iyidir belki ama ben markayı bilmediğim için almazdımhocam siz ne önerirsiniz? 2000-3000mb/s fazlasıyla yeterli olur bana.
yok 4000mb/s maksimum.pcie 3.0 da o hızları alamıyorsun dıye bılıyorum ort 1500mb ondada g2 daha mantıklı evet
benım attığım m2ssd 4.0 olduğu zaman 5gb verir normalde 3.0 içn 3gb falan veriyor sanırım hepsiburadada ki yorumlara bakabilirsinizhocam siz ne önerirsiniz? 2000-3000mb/s fazlasıyla yeterli olur bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3.0
teşekkürler kioxia alacağım büyük ihtimal.Kioxia g2 de dram var , nv2ye gelcek olursak da 2100mb okumayla 3500mb okuma arasındaki hız farkını anlamazsın bile , arkadaşların diğer attıkları ssdler de iyidir belki ama ben markayı bilmediğim için almazdım
o zaman kıngston ıda alabılırsınyok 4000mb/s maksimum.
pci 3.0da da 3500mb ye kadar okuma hızı alırsın bu aradateşekkürler kioxia alacağım büyük ihtimal.
hayırlı olsun hocamteşekkürler kioxia alacağım büyük ihtimal.
pci 3.0da da 3500mb ye kadar okuma hızı alırsın bu arada
sağolun verdim sipariş. elimde boşa çıkan ssd için ssd kutusu almak istiyorum bir bilginiz var mı?hayırlı olsun hocam