1500Tl civarı gamepad önerisi

ZiyaB

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
F710 kullanıyorum fakat çok eskidi genelde hikaye oynuyorum öyle tryhard online oynamıyorum titreşim önemli eğer fiyatını hakediyorsa 1700lere çıkabilirim

Gamepower Force alabilirsin; ya da 1700 TL verebilirim diyorsan, Claw’s Tactical Combat tercih edebilirsin.

piyasada markayı sevmem ama bu ürünü kaliteli bence monster pusat clutch 1.5 senedir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedım daha 12 saat sarjı gıdıyor bt ıle telefona da baglanabılıyor.

piyasada markayı sevmem ama bu ürünü kaliteli bence monster pusat clutch 1.5 senedir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedım daha 12 saat sarjı gıdıyor bt ıle telefona da baglanabılıyor.
Potansiyometreyle çalışıyor alınmaz
Post automatically merged:

Aradaki farka değermi hocam

Ürün, EasySMX D10’un fason üretilip Claw’s markası basılmış hali. Hatta tıpkı Claw’s gibi, Ajazz markası da bu gamepad’i Ajazz GP100 adıyla satıyor.
Ajazz GP100 özellikleri üzerinden konuşacak olursak, Gamepower Force'a göre artıları şunlar:
  • Dahili şarj dock’u
  • Mekanik D-Pad
  • Mekanik ana butonlar
  • Tetik kilidi
  • Mekanik tetikler
Bence bu artılar, 400–500 TL fark ödemeye değer. Bu yüzden Claw’s Tactical Combat gamepad’ini almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Potansiyometreyle çalışıyor alınmaz
Post automatically merged:

Ürün, EasySMX D10’un fason üretilip Claw’s markası basılmış hali. Hatta tıpkı Claw’s gibi, Ajazz markası da bu gamepad’i Ajazz GP100 adıyla satıyor.
Ajazz GP100 özellikleri üzerinden konuşacak olursak, artıları şunlar:
  • Dahili şarj dock’u
  • Mekanik D-Pad
  • Mekanik ana butonlar
  • Tetik kilidi
  • Mekanik tetikler
Bence bu artılar, 400–500 TL fark ödemeye değer. Bu yüzden Claw’s Tactical Combat gamepad’ini almanızı öneririm.
Tamamdır saolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri