F710 kullanıyorum fakat çok eskidi genelde hikaye oynuyorum öyle tryhard online oynamıyorum titreşim önemli eğer fiyatını hakediyorsa 1700lere çıkabilirim
piyasada markayı sevmem ama bu ürünü kaliteli bence monster pusat clutch 1.5 senedir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedım daha 12 saat sarjı gıdıyor bt ıle telefona da baglanabılıyor.
piyasada markayı sevmem ama bu ürünü kaliteli bence monster pusat clutch 1.5 senedir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedım daha 12 saat sarjı gıdıyor bt ıle telefona da baglanabılıyor.
Ürün, EasySMX D10’un fason üretilip Claw’s markası basılmış hali. Hatta tıpkı Claw’s gibi, Ajazz markası da bu gamepad’i Ajazz GP100 adıyla satıyor. Ajazz GP100 özellikleri üzerinden konuşacak olursak, Gamepower Force'a göre artıları şunlar:
Dahili şarj dock’u
Mekanik D-Pad
Mekanik ana butonlar
Tetik kilidi
Mekanik tetikler
Bence bu artılar, 400–500 TL fark ödemeye değer. Bu yüzden Claw’s Tactical Combat gamepad’ini almanızı öneririm.
Ürün, EasySMX D10’un fason üretilip Claw’s markası basılmış hali. Hatta tıpkı Claw’s gibi, Ajazz markası da bu gamepad’i Ajazz GP100 adıyla satıyor. Ajazz GP100 özellikleri üzerinden konuşacak olursak, artıları şunlar:
Dahili şarj dock’u
Mekanik D-Pad
Mekanik ana butonlar
Tetik kilidi
Mekanik tetikler
Bence bu artılar, 400–500 TL fark ödemeye değer. Bu yüzden Claw’s Tactical Combat gamepad’ini almanızı öneririm.