Japonya'dan Gelecek Gamepad Önerisi

RadarBey

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
Bu ayın sonunda bir akrabam Japonya'ya gidecek ve bana Pc için istediğim bir gamepadi alıp getirebileceğini ve Türkiye'ye göre daha ucuza daha kaliteli bir şey alabileceğimi söyledi. Ben daha çok araba ve yarış oyunları oynuyorum fakat arada bir fifa da oynuyorum. Şuanda en fazla 3.000 tl bütçem var. Daha çok araba ve yarış oyunları oynadığım için özellikle trigger tuşu hissiyatı ve derinliği benim için önemli. Ekran vs. gibi beklentilerim yok fakat uzun süreler kullanabileceğim ve hissiyatlı bir gamepad istiyorum. Çapraz analog stick ve Hall Effect tercihimdir. Lütfen tax free yi de hesaba katın. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. İyi forumlar dilerim.

Dışardan getirecekseniz küresel forumlardan daha iyi destek alabileceğinizi düşünüyorum.

Mesela: https://www.reddit.com/r/Controller/

Dilerseniz buraya konu açabilirsiniz veya en üstteki "Controller News Digest" isimli topice göz atabilirsiniz. Hatta bu alt konuya girdikten sonra ctrl + f ile arama yerine "lists by budget" yazıp oradaki önerilere de bakabilirsiniz.

70 dolara çok iyi gamepad bulamayabilirsin. Vader 4 Pro veya G7Pro en mantıklısı

Yapay zekaya sorduğumda bana özellikle Flydigi Vader 5 Pro önerdi. Farklı yapay zeka araçlarıyla teyit ettiğimde tax free dahil ortalama 2600TL ye denk geldiğini gördüm. Genel özellik ve tasarım olarak tam bana hitap ettiğini düşünüyorum. Sanırım daha önce bazı sıkıntıları varmış fakat bu yıl itibari ile yeni üretimle düzeltmişler. Siz ne düşünüyorsunuz?
70 dolara çok iyi gamepad bulamayabilirsin. Vader 4 Pro veya G7Pro en mantıklısı

Yapay zekaya sorduğumda bana özellikle Flydigi Vader 5 Pro önerdi. Farklı yapay zeka araçlarıyla teyit ettiğimde tax free dahil ortalama 2600TL ye denk geldiğini gördüm. Genel özellik ve tasarım olarak tam bana hitap ettiğini düşünüyorum. Sanırım daha önce bazı sıkıntıları varmış fakat bu yıl itibari ile yeni üretimle düzeltmişler. Siz ne düşünüyorsunuz?
İmkan varsa Vader 5 Pro alabilirsin fiyatı güzelmiş. Hatta 2 tane al yedeği olsun.

Arkadaki pedalların kırılması ve öndeki analog sabitleyicilerinin düzgün çalışmaması sorunları v2 ile giderildi fakat ikinci versiyonlar çok yeni ve satıcı bulmak çok zor, ürünün kutusundaki farklardan anlaşılıyordu sanırım yeni olup olmadığı, youtubedan araştırabilirsiniz

Geri