1500₺ F/P Kablosuz Siyah Fare

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Bütçe
1500
Hardcore E-sporcu değilim hatta neredeyse hiç oynamam. siyah, uzun süre dayanacak kaliteli bir model arıyorum. 1000hz fareler bulunuyor diye gördüm bu fiyata. yumuşak hatlı farelere daha yakınım (Attack Shark R1 gibi) en az 2 makro tuşu olsun. dpi çok önemli değil 1000 falan bile yeter 800'de kullanıyorum zaten. önerilere açığım. indirimde olan varsa hemen şu an da alabilirim. ama 10 lira 20 lira indirim için aceleye gelmem

Hardcore E-sporcu değilim hatta neredeyse hiç oynamam. siyah, uzun süre dayanacak kaliteli bir model arıyorum. 1000hz fareler bulunuyor diye gördüm bu fiyata. yumuşak hatlı farelere daha yakınım (Attack Shark R1 gibi) en az 2 makro tuşu olsun. dpi çok önemli değil 1000 falan bile yeter 800'de kullanıyorum zaten. önerilere açığım. indirimde olan varsa hemen şu an da alabilirim. ama 10 lira 20 lira indirim için aceleye gelmem
VXE R1 SE+ veya VXE R1 modelini tercih edebilirsin .

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501010796737 iyzico için son 50 dakika hocam 500 lira indirimli alabilirsiniz ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu kullanabilirsiniz

Biraz bütçe artarsan bunu al ama A9 Plus versiyonu. Ekstra batarya - daha iyi switch - ekstra kaplama ve daha iyi sensör geliyor ama zaten rekabetçi oyuncu değilsin sensör o kadar önemli değil senin için.

Biraz bütçe artarsan bunu al ama A9 Plus versiyonu. Ekstra batarya - daha iyi switch - ekstra kaplama ve daha iyi sensör geliyor ama zaten rekabetçi oyuncu değilsin sensör o kadar önemli değil senin için.
hocam 2 kriterim var zaten siyah olması ve kablosuz olması siz yine beyaz atmışsınız ;)

hocam 2 kriterim var zaten siyah olması ve kablosuz olması siz yine beyaz atmışsınız ;)
Siyah olması gerektiği kısmını görmemişim. X1S modelini alabilirsin ama siyah'a bakmayın bence A9 Plus pembe rengini alın kaplaması siyah olana göre daha uzun dayanır. Siyah kaplama uzun sürede kolayca parlama yapabiliyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1751315051759.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,903
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri