Neler Yeni

1500tl iem kulaklık önerisi

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes k
Bütçe
1500
Yeni iem arayışımdayım. Daha çok bf1 ve cs2 oynuyorum. Müzik dinlerken yoğun basslardan çok temiz tizler benim için daha önemli. Redditte şu modelleri buldum. Aranızda kullanan var mı.

Simgot ew200: 40 usd
Qoa gimlet: 50 usd
Truthear zero red: 60 usd

Ve bunların yanında ses kartı dac vs kullanmak şart mı. Pcde blackshark v2x mobilde airpods pro2 kullanıyorum. Daha önce dacsız tangzu waner ve moondrop chu2 kullandım lakin beni o kadar tatmin etmedi. Pek wow olmadım. Zero redler çok övülüyor dolar 30ken fiyatıda daha düşükken almak istiyordum ama param yoktu. Şimdi de simgotu buldum. Zero red alınmaya hala değer mi. Aralarında hangisi daha mantıklıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ali Bulut

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
nightlessx
bence 40-60 dolar iemler için güzel bir dac alınmalı yoksa pek bir esprisi kalmıyor, chu2 de o yüzden tatmin etmemiş olabilir.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes k
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence 40-60 dolar iemler için güzel bir dac alınmalı yoksa pek bir esprisi kalmıyor, chu2 de o yüzden tatmin etmemiş olabilir.
Muhtemelen. İkinci elde baktım biraz daclara ama pek anlamıyorum. Bulduğum daclar:

Shanling ua1 2500tl
iBasso dc05 2100tl
Fiio K1 1800tl
Masa üstü olarakta Epos gsx300 2100tl
Hangisi daha iyidir

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Ali
Yeni iem arayışımdayım. Daha çok bf1 ve cs2 oynuyorum. Müzik dinlerken yoğun basslardan çok temiz tizler benim için daha önemli. Redditte şu modelleri buldum. Aranızda kullanan var mı.

Simgot ew200: 40 usd
Qoa gimlet: 50 usd
Truthear zero red: 60 usd

Ve bunların yanında ses kartı dac vs kullanmak şart mı. Pcde blackshark v2x mobilde airpods pro2 kullanıyorum. Daha önce dacsız tangzu waner ve moondrop chu2 kullandım lakin beni o kadar tatmin etmedi. Pek wow olmadım. Zero redler çok övülüyor dolar 30ken fiyatıda daha düşükken almak istiyordum ama param yoktu. Şimdi de simgotu buldum. Zero red alınmaya hala değer mi. Aralarında hangisi daha mantıklıdır

@Ali Bulut
Valla hocam o piyasadan 1 aydır uzağım bilgiler pek yok ondan ama Zero Blue oyun için Zero Red'den daha iyi. Ayrıca Nozlleları büyük belki kulağınıza olmaz. Zero Blue alabilirsiniz ama kulağınıza olucağını düşünüyorsanız dediğim gibi.

Muhtemelen. İkinci elde baktım biraz daclara ama pek anlamıyorum. Bulduğum daclar:

Shanling ua1 2500tl
iBasso dc05 2100tl
Fiio K1 1800tl
Masa üstü olarakta Epos gsx300 2100tl
Hangisi daha iyidir
Hiçbirine gerek yok ?

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes k
Valla hocam o piyasadan 1 aydır uzağım bilgiler pek yok ondan ama Zero Blue oyun için Zero Red'den daha iyi. Ayrıca Nozlleları büyük belki kulağınıza olmaz. Zero Blue alabilirsiniz ama kulağınıza olucağını düşünüyorsanız dediğim gibi.

Hiçbirine gerek yok ?
Truthear zero kulağıma olmaz muhtemelen simgot ew200 kullandınız mı peki

Hiçbirine gerek yok ?
Ne önerirsiniz

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Ali
Truthear zero kulağıma olmaz muhtemelen simgot ew200 kullandınız mı peki

Ne önerirsiniz
Şimdi Simgot EW200 sahne genişliği, imaging falan o diğer saydıklarından iyi
Ayrıca Aliexpress üzerinden ortalama bir 500 TL'lik DAC işini görür. Bütçeyi arttırırım dersen (DAC'tan kalan para) Simgot EW300 klasik halini al ve keyfine bak (70 dolar)

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Gökhan
truthear hexa kullanıyorum bana wow dedirtti tangzu wan'erden sonra

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes k
Şimdi Simgot EW200 sahne genişliği, imaging falan o diğer saydıklarından iyi
Ayrıca Aliexpress üzerinden ortalama bir 500 TL'lik DAC işini görür. Bütçeyi arttırırım dersen (DAC'tan kalan para) Simgot EW300 klasik halini al ve keyfine bak (70 dolar)
Ew300ün mici var mıdır. Yoksa ew200+micli kablo almak daha mı mantıklı olur

truthear hexa kullanıyorum bana wow dedirtti tangzu wan'erden sonra
Sizinki sağlam bi yükseltme olmuş

Top Bottom