1500TL Ps4 Dolandırma İhtimali

Doladırır mı?

• Söylediğin yöntem ile alırsan dolandırma ihtimali çok düşük.

• Bir şekilde yolunu bulur ve dolandırır.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Bana sorarsan senin dolandırma ihtimalin var bu şartlar altında yanlış anlama :D
Hocam 300tl kapora istiyor fakat kimliği yüzü ve görüntülü konuşma kayıtları elimde diyelim. Güveneyim mi?
Fake sahibinden url si yapıyorlar ondan demiştim
Var böyle satıcılar ürünü alırken video çekin.
Eğer kargo gelip, testler olana kadar para çıkışı olmayacaksa dene tabi. Lakin neden bu kadar ucuz, onu da düşünmeden edemiyor insan. :unsure:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 300tl kapora istiyor fakat kimliği yüzü ve görüntülü konuşma kayıtları elimde diyelim. Güveneyim mi?
Sözleşme de imzalayacak.

Hocam kapora neymiş ya 1500mlük ürün için :D

300tl ye sana sadece kutusunu gönderir ise, yapabileceğin bie şey var mı?

Gelen kargoyu videolu şekilde aç

Dostum adam bu fiyata sokağa çıkıp alan var mı diye sorsa 5 kişi almak ister zaten. Ben hem bedava fiyata konsol vericem hemde bu kadar yok kimliktir yok sözleşmedir bu işlerle uğraşıcam.Mantıksız

Kapora istiyorsa geç, söyle sahibindende ilan açsın param güvende ile al. Kaporayı da rüyasında görür.

🤣🤣🤣🤣 Basit kaporacilik yöntemi.
Biliyor musunuz? Abime de o kadar dedim 1 kuruş bile yollama. İşte okul okumamış insanları böyle kandırıyorlar. Benden çıkmadığı için rahatım ama kendi öz abime tabii ki üzülücem. En azından deneyimi oldu.

300tl ye sana sadece kutusunu gönderir ise, yapabileceğin bie şey var mı?
Çok haklısınız.

2022 gibi ekonominin mahvolduğu zamanda böyle birşeye inanman yada inanmaya ihtimal vermen üzücü. Geçmiş olsun kapora mapora attıysan eğer.

alma bence

Ama elden alabilirsin bence

Kardeşim. Geçen ben de yakaladım böyle bir tane.Kendiliğinden kimlik atarım falan diyor.Bir kere bilerek konumlarını başka gösteriyorlar.Bulaşma.Kimse kimseye bu devirde ucuz mal satmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri