16 yaşındayım calışıyorum ya ehliyeti alacağım yada volta vsx alıp trafik akışını motor sürmeyi daha iyi öğreneceğim yada bi 50lik 2.el babamın adına alaçağım ne önerirsiniz? İstanbulda yaşıyorum polisler cok ehliyetsiz sıkıntı olur gibi
İlk güzelce bi ehliyetini al cebinde dursun derim ben.16 yaşındayım calışıyorum ya ehliyeti alacağım yada volta vsx alıp trafik akışını motor sürmeyi daha iyi öğreneceğim yada bi 50lik 2.el babamın adına alaçağım ne önerirsiniz? İstanbulda yaşıyorum polisler cok ehliyetsiz sıkıntı olur gibi
600lük makinaya geçeceğim desem bile 10 yılı var en az gerek yok ona bence ehliyet alıcam sanırımBence ehliyrti alma 18 yaşında 600 cc lik ehliyet alırsın o daha mantıklı gelşyo
Yalnız şuan aldığın ehliyetle 200 lük bile süremiycen ondan dolayı dedim600lük makinaya geçeceğim desem bile 10 yılı var en az gerek yok ona bence ehliyet alıcam sanırım
1 yıl 80cc 1-2 yıl 125 sonra ehliyet yükseltirim zatenYalnız şuan aldığın ehliyetle 200 lük bile süremiycen ondan dolayı dedim
Ehliyeti hiç yokken hiç süremeyecek. En azından a1 ile 125ccye kadar sürebilecek 2 sene.Yalnız şuan aldığın ehliyetle 200 lük bile süremiycen ondan dolayı dedim
Doğru tabi eğee ilerde yükselticek para olur diyosa mantıjlı zatwn ama şahsen ben kendi dediğim gibi yaptım dha amantıklı geldiEhliyeti hiç yokken hiç süremeyecek. En azından a1 ile 125ccye kadar sürebilecek 2 sene.
bu dediğin mantıklı geldi bi scooter alsam heryere giderim bi 20 daha biriktiririm o sırada scooterde artar 30-40bine ehliyet+scooter alırım 50 lik falanTrafik denetlemeleri çok sıklaştı. Kimseyi affetmiyorlar
50 cc de Motor babanın üstüne olursa ve ehliyetsiz ceza yersen hem sana hem de babana ceza yazacaklar bilgin olsun
Ehliyet alsan belki 2-3 sene motor alamayacaksın , aldığın A1 ehliyetin anlamı kalmayacak. 50cc kullansan ceza yeme riskine girilmez
En mantıklısı elektrikli bisiklet alıp bir yerden bir yere ulaşımını sağlaman olur