Dell Alienware 25 AW2523HF - Asus ROG Strix XG259QNS Karşılaştırması - Epey
Epey - Dell Alienware 25 AW2523HF - Asus ROG Strix XG259QNS özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
alıyorum hocam kararsız kaldım baya amaAsus.
6 bit + frc monitör bu bütçede alınmaz.Dell öneririm ama insan gözünün 240hz üstünü zaten algılayamaz.
bence asus daha iyi hocamArkadaşlar hangisini alayım birazdan sipariş vericemDell Alienware 25 AW2523HF - Asus ROG Strix XG259QNS Karşılaştırması - Epey
Epey - Dell Alienware 25 AW2523HF - Asus ROG Strix XG259QNS özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
alıyorum hocam birazdanbence asus daha iyi hocam
bu arada bütçenizi biraz bi 5k falan arttırabiliyorsanız oled almanız daha iyi olur hocam görüntü kalitesi olarakHangisi oyunlarda daha az gecikme yapar kağıt üstünde asus daha iyi duruyo gerçekte nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
alıyorum hocam birazdan
görüntü çok umrumda değil hocam oyundaki performans önemlibu arada bütçenizi biraz bi 5k falan arttırabiliyorsanız oled almanız daha iyi olur hocam görüntü kalitesi olarak
https://www.sinerji.gen.tr/cooler-m...-monitor-p-51681?utm_campaign=akakce&v=1.33.2 isterseniz bakın birgörüntü çok umrumda değil hocam oyundaki performans önemli
6 bit + frc monitör bu bütçede alınmaz.
22 bine 240hz oled var CM onu al daha mantıklı. Haklılar, oled almanı bende öneririm.görüntü çok umrumda değil hocam oyundaki performans önemli
Her rengin 64 tonu oluyor 6 bitte 8 bitte ise 256. 6 bit + frc 8 bit kadar iyi olamaz.Comparison between: 24.5" Dell Alienware AW2523HF, 24.5" Asus ROG Strix XG259CS
Comparison between: 24.5" Dell Alienware AW2523HF, 24.5" Asus ROG Strix XG259CSwww.displayspecifications.com
Backlight problemli Asus hiç bir zaman önermem.