geçen cuma 3060 11400f modart sisem vardı 13k falandı kaçırdın ama pc hocası hazır sistem toplayacak 2 tane onları beklearkadaşlar 15k taksitle pc alıcağım önerebiliceğiniz en fiyat/performans sistemi bekliyorum tam bi isteğim yok ama işlemci amd kart nvdia olursa güzel olur
https://bit.ly/PCHRX1Sarkadaşlar 15k taksitle pc alıcağım önerebiliceğiniz en fiyat/performans sistemi bekliyorum tam bi isteğim yok ama işlemci amd kart nvdia olursa güzel olur
hocam şu anda ne alabilirm onu yazarsanız sevinirimgeçen cuma 3060 11400f modart sisem vardı 13k falandı kaçırdın ama pc hocası hazır sistem toplayacak 2 tane onları bekle
hocam stok yok
aa hemen bitmiş stoklar çok iyi sistemdihocam şu anda ne alabilirm onu yazarsanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam stok yok
hocam şu anda ne alabilirm onu yazarsanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam stok yok
darboğaz olur mu ikisi içinde söyler misinizAquarius 5T11-RTX3060/Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T11-RTX3060/Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.comtavsiyem intelli olanAquarius 5A-3060/Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-3060/Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Fiyatına göre pek iyi sistemler sayılmaz, kampanyaları takip edebilirsiniz.darboğaz olur mu ikisi içinde söyler misiniz
Aynen hocam ama arkadaş hemn pc istiyormuşFiyatına göre pek iyi sistemler sayılmaz, kampanyaları takip edebilirsiniz.
kusura bakma hocam başka konuyla karıştırdımhemen diye bi söylemde bulunmadım kapanya takip etmeye çalışıyorum zaten
sorun yok reis