valla kral bana da böyle bir şey lazım ya. Ankarada 18 19k olan kasalardan daha iyisi istanbulda veya başka şehirlerde 16k. Kafffayı yersinDiğer parçalara sıfır bakarız müsait olunca yazarım.
Dostum çok fazla forum da vakit geçirdiğim için unutuyorum bağzılarını. Sen yazmasan unutmuştum bu konuyu bakalım. Elimden geldiğince, bilgimin yettiğince bişeylere bakarız.valla kral bana da böyle bir şey lazım ya. Ankarada 18 19k olan kasalardan daha iyisi istanbulda veya başka şehirlerde 16k. Kafffayı yersin
Param güvende ile elden toplanır.valla kral bana da böyle bir şey lazım ya. Ankarada 18 19k olan kasalardan daha iyisi istanbulda veya başka şehirlerde 16k. Kafffayı yersin
Full 2. elde DDR5e kadar zorlanır 16 17kya. 10 12k civarınına da ddr4 çözülür hemen hemen.valla kral bana da böyle bir şey lazım ya. Ankarada 18 19k olan kasalardan daha iyisi istanbulda veya başka şehirlerde 16k. Kafffayı yersin
16 17k'ya nasıl bi sistem toplayabiliriz? Model-render ve oyun için kullanacam.Param güvende ile elden toplanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Full 2. elde DDR5e kadar zorlanır 16 17kya. 10 12k civarınına da ddr4 çözülür hemen hemen.
Adamin konusu yalan olmasin yeni konu ac bencrvalla kral bana da böyle bir şey lazım ya. Ankarada 18 19k olan kasalardan daha iyisi istanbulda veya başka şehirlerde 16k. Kafffayı yersin