Olur ama aşırı olmaz bence, 12500h 3050ti olanın performansı daha iyi olduğu için aradaki farkı göz ardı edip onu alırdım.Siz olsanız hangisi alırdınız hocam? Aralarında sizce çok fark olur mu pil ömrü olarak?
Teşekkürler. 2 acer arasında kaldım bugün laptop ile alakalı biraz konu açmış olabilirim. 2 acer arasında hangisi diye forum açsam ceza yer miyim?Olur ama aşırı olmaz bence, 12500h 3050ti olanın performansı daha iyi olduğu için aradaki farkı göz ardı edip onu alırdım.
Açmanıza gerek yok. 12500h>6600h, 3050ti>3050. İkisinde de aynı laptop önde. Ne için açma gereği duydunuz ki?Teşekkürler. 2 acer arasında kaldım bugün laptop ile alakalı biraz konu açmış olabilirim. 2 acer arasında hangisi diye forum açsam ceza yer miyim?
Teşekkürler hocam bir şey daha sorucam. Amd olan win11 kurulu geliyor mış diğeri Linux. Bende win11 rufuslu usb var kurmada sorun yaşar mıyım? Yani onda win11 var diye intel olanı almamak saçma olur yani bence sizin fikriniz nedir?Açmanıza gerek yok. 12500h>6600h, 3050ti>3050. İkisinde de aynı laptop önde. Ne için açma gereği duydunuz ki?
Bence de saçma olur, linuxu siler windowsu kurarsınız.Yani onda win11 var diye intel olanı almamak saçma olur yani bence sizin fikriniz nedir?
İnternete baktımda usb takıp del basıp direkt kurun diyor. Hatalı sanırım yani toplama pcye kurar gibi kurun diyor. Hakkında video veyahut nasıl yapılıyor. Linuxu elle tek tek silmek lazım fln deniliyor kafam allak bullak oldu. Laptopu alıcam da hocam bu kaldı birtek.Bence de saçma olur, linuxu siler windowsu kurarsınız.